Adela, polițista care s-a împușcat în cap, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Ce detaliu a fost observat la înmormântarea tinerei

,

Adela, polițista care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare, în gara din Strehaia, a fost condusă vineri pe ultimul drum. Un detaliu incredibil a fost observat la înmormântarea fetei.


In articol:

Familia, apropiații și toți cei care au cunoscut-o pe Adela au venit astăzi să-și ia rămas bun și să-i aprindă o lumânare.

Oamenii sunt încă șocați de gestul pe care tânăra l-a făcut și nu-și pot explica de ce a făcut acest lucru. Polițista de 25 de ani a fost înmormântată fără slujbă în biserică.

Adela, polițista care s-a împușcat în cap, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Ce detaliu a fost observat la înmormântarea tinerei

La casa Adelei din Filiași a fost un adevărat pelerinaj vineri dimineața. Apropiații tinerei polițiste au venit cu flori și lumânări. Strada pe care fata locuia a fost plină de oameni care au venit să-i aducă un ultim omagiu. Părinții și prietenii nu s-a desprins de la căpătâiul polițistei încă de joi, de când a fost adusă de la Mehedinți. Sute de coroane au fost puse în fața porții de colegi, prieteni, rude și apropiați, potrivit Gândul.ro

Un detaliul incredibil care a fost observat la înmormântarea polițistei de 25 de ani, pe mașinile tuturor celor care au luat parte la funeralii a fost lipită fotografia tinerei, din ziua nunții în care purta rochia de mireasă. 

Cei care au cunoscut-o au numai cuvinte de laudă la adresa ei și nu înțeleg ce a determinat-o să recurgă la un asemenea gest.

”Nu știm ce s-a întâmplat, ne-am cutremurat, ce să mai zicem, ne-am cutremurat când am auzit vestea. O mare pierdere și a societății, și a părinților. Un copil cuminte”, a spus o vecină, potrivit sursei citate.

Citeste si: Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici

Adela a fost înmormântată fără slujbă în biserică

Tânăra nu a avut parte de o slujbă în biserică așa cum ar fi normal din cauza faptului că s-a sinucis.

„Păcat de tinerețea ei. A fost o fată deșteaptă, cuminte, respectuoasă, nu avem cuvinte. Păcat de suflețelul ei. Oameni ca lumea, familie deosebită”, a spus o apropiată a familiei.

Adela s-a sinucis miercuri dimineață, în gara din Strehaia, cu arma din dotare. Apropiații spun că înainte de a recurge la gestul necugeat, polițista și-ar fi sunat soțul și i-ar fi spus că se sincucide. El a sunat colegii soției, însă a fost prea târziu.

Citeste si: Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei, fetița pe care a ucis-o pe trecerea de pietoni: „Aș da orice să pot să întorc timpul”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Raisa nu a fost nici acum revopsită. Motivul pentru care oamenii vin la locul accidentului

Sorin Cîmpeanu pune presiune: Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce a făcut polițista din Strehaia înainte să se sinucidă: „Suferea de depresie”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies