Adela, polițista care s-a împușcat în cap, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Ce detaliu a fost observat la înmormântarea tinerei

,

Adela, polițista care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare, în gara din Strehaia, a fost condusă vineri pe ultimul drum. Un detaliu incredibil a fost observat la înmormântarea fetei.


In articol:

Familia, apropiații și toți cei care au cunoscut-o pe Adela au venit astăzi să-și ia rămas bun și să-i aprindă o lumânare.

Oamenii sunt încă șocați de gestul pe care tânăra l-a făcut și nu-și pot explica de ce a făcut acest lucru. Polițista de 25 de ani a fost înmormântată fără slujbă în biserică.

Adela, polițista care s-a împușcat în cap, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Ce detaliu a fost observat la înmormântarea tinerei

La casa Adelei din Filiași a fost un adevărat pelerinaj vineri dimineața. Apropiații tinerei polițiste au venit cu flori și lumânări. Strada pe care fata locuia a fost plină de oameni care au venit să-i aducă un ultim omagiu. Părinții și prietenii nu s-a desprins de la căpătâiul polițistei încă de joi, de când a fost adusă de la Mehedinți. Sute de coroane au fost puse în fața porții de colegi, prieteni, rude și apropiați, potrivit Gândul.ro

Un detaliul incredibil care a fost observat la înmormântarea polițistei de 25 de ani, pe mașinile tuturor celor care au luat parte la funeralii a fost lipită fotografia tinerei, din ziua nunții în care purta rochia de mireasă. 

Cei care au cunoscut-o au numai cuvinte de laudă la adresa ei și nu înțeleg ce a determinat-o să recurgă la un asemenea gest.

”Nu știm ce s-a întâmplat, ne-am cutremurat, ce să mai zicem, ne-am cutremurat când am auzit vestea. O mare pierdere și a societății, și a părinților. Un copil cuminte”, a spus o vecină, potrivit sursei citate.

Citeste si: Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici

Adela a fost înmormântată fără slujbă în biserică

Tânăra nu a avut parte de o slujbă în biserică așa cum ar fi normal din cauza faptului că s-a sinucis.

„Păcat de tinerețea ei. A fost o fată deșteaptă, cuminte, respectuoasă, nu avem cuvinte. Păcat de suflețelul ei. Oameni ca lumea, familie deosebită”, a spus o apropiată a familiei.

Adela s-a sinucis miercuri dimineață, în gara din Strehaia, cu arma din dotare. Apropiații spun că înainte de a recurge la gestul necugeat, polițista și-ar fi sunat soțul și i-ar fi spus că se sincucide. El a sunat colegii soției, însă a fost prea târziu.

Citeste si: Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei, fetița pe care a ucis-o pe trecerea de pietoni: „Aș da orice să pot să întorc timpul”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Raisa nu a fost nici acum revopsită. Motivul pentru care oamenii vin la locul accidentului

Lucian Heiuș dă ultimele detalii despre aplicaţia mobilă pentru contribuabili, ANAF Mobil

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce a făcut polițista din Strehaia înainte să se sinucidă: „Suferea de depresie”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies