Ce a făcut polițista din Strehaia înainte să se sinucidă: „Suferea de depresie”

,
Adela

Ce a făcut polițista din Strehaia înainte să se sinucidă: „Suferea de depresie”

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

Ies tot mai multe detalii la iveală în cazul polițistei care s-a împușcat în cap. Este șocant ce a făcut tânăra înainte să moară!


In articol:

Apropiații Adelei, tânăra polițistă care s-a sinucis într-o gară din Strehaia, au venit acum cu noi detalii. 

Soțul tinerei i-a trimis un mesaj în care a întrebat-o dacă a ajuns cu bine și i-a transmis că o iubește. Joi, femeia i-a trimis un mesaj de adio soțului, după care și-a închis telefonul.

Bărbatul i-a sunat în disperare pe colegii ei, dar a fost mult prea.

Cu o zi înainte să-și ia viața, tânăra ar fi fost la neurolog și la un psihiatru, pentru că nu că nu este în regulă. Apropiații tinerei au povestit că în ultima perioadă ar fi fost în depresie. Medicii legiști au efectuat deja necropsia.

Ce a făcut Adela înainte să se sinucidă

Adela

Ce a făcut Adela înainte să se sinucidă

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

„Adela suferea de depresie. Și noi prietenii, și familia am tot discutat cu ea. Se simțea cu adevărat bolnavă și simțea durerea asta în tot corpul. Era un om bun, însă măcinat. Nu a putut să vadă nimeni durerea din spatele zâmbetului ei”, a declarat prietena Adelei.

De asemenea, prietena Adelei este de părere că Poliția este de vină pentru că nu a investit în cursuri de specialitate. În plus, a mai precizat și că la noi în țară sănătatea mintală este luată drept o glumă:

„Din păcate lipsa cursurilor de specialitate, dar și faptul că la noi se glumește cu sănătate mintală, toate acestea duc la astfel de cazuri.”

Medicii s-au străduit să o salveze. În primă fază, starea ei a fost stabilizată, dar în timp ce era dusă la spital, victima a intrat în stop cardio-respirator și a fost declarat decesul.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat, prin apel 112, de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliţie, de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, a transmis Poliţia Mehedinţi.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Fără MCV în România. Decizia luată de Nicolae Ciucă în ceea ce privește Mecanismul de Cooperare și Verificare

Studiu - Ce efecte are zborul în spațiu asupra corpului uman

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Roland Stănescu, fostul fotbalist de la Petrolul, s-a sinucis. Acesta a mai avut o tentativă în urmă cu ceva timp

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies