Ce i-a spus Adela soțului ei în mesajul de adio. Polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia și-a închis imediat telefonul

,

Adela, poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, era căsătorită de câteva luni tot cu un polițist. Ce i-a spus tânăra soțului ei în mesajul de adio?


In articol:

Înainte de a se împușca în cap, Adela în vârstă de 25 de ani i-a scris soțului ei un mesaj de adio. Iată ce i-a spus tânăra în mesajul de adio?

Citeste si: Cine este, de fapt, tatăl Adelei, polițista care s-a împușcat în cap în baia unei gări! Legătura bărbatului cu lumea politică

Citeste

si: Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

Ce i-a spus Adela soțului în mesajul de adio 

Potrivit ultimelor informații, Adela nu a vorbit cu nimeni la telefon înainte de a face gestul extrem. Însă, tânăra polițistă, care s-a împușcat în cap  cu arma din dotare, i-a lăsat soțului ei un mesaj de adio.

Unul dintre prietenii săi face mărturii cutremurătoare despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului.

Adela i-a spus soțului său cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu vede altă cale de ieșire din depresie.

Citeste si: Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață. Adela Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

Sorin, soțul ei, a sunat-o imediat după ce a văzut mesajul, însă tânăra își închisese telefonul. Astfel, bărbatul i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

"În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela.

Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte", a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Adela suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute, încă cu toate astea polițista a decis să recurgă la gestul extrem considerând că nu există o altă soluție mai bună de a trece peste cumpăna vieții ei.

Adela abia se căsătorise de câteva luni

Adela a terminat Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în anul 2018, iar ultimul aviz psihologic l-a primit în anul 2020.

Tânăra se căsătorise cu doar câteva luni în urmă, soțul ei fiind de meserie tot polițist. Cei doi și-au unit destinele în septembrie 2021, iar nunta a fost una ca-n povești.

Din pozele postate pe rețelele de socializare, Adela părea să fie fericită, însă, în realitate, lucrurile nu stăteau chiar așa.

La mai puțin de două ore de la începerea programului de muncă, Adela a mers la toaletă, unde s-a împușcat cu arma din dotare.

A fost găsită într-o baltă de sânge, iar cadrele medicale sosite de urgență la fața locului nu au mai putut să o salveze.

"A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu.

Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa.

Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului", a spus medicul de pe ambulanţă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Sfinții Constantin și Elena, sărbătoare cu cruce roșie în calendarul creștin ortodox. Ce nu ai voie să faci sâmbătă, 21 mai 2022

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Părinții români care au plecat cu copilul în Germania în timpul anului școlar riscă o amendă de 5.000 de lei. Ce prevede legea în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies