Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață. Adela Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

,
Adela Loredana

Adela Loredana, alături de soțul ei.

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

O polițistă de doar 25 de ani a fost găsită împușcată miercuri dimineață, în baia gării din Strehaia.


In articol:

Adela Loredana, o polițistă în vârstă de 25 de ani, s-a sinucis astăzi, la scurt timp după ce agenta intrase în tura de dimineață. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit într-o baie. 

Adela Loredana

Adela Loredana

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

Citeste si: O polițistă de 25 de ani s-a sinucis în baia din gara Strehaia. Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem

Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață

Pe rețelele sociale, Adela părea că duce o viață foarte frumoasă alături de soțul său. Însă, miercuri, 19 ianuarie, tânăra a decis să își ia viața și s-a împușcat în cap cu o armă din dotare. 

Adela Loredana a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit, în septembrie 2021, cu Cristinel Sorin Spînu.

Potrivit primelor informații emise de către oamenii legii din Mehedinți, Adela și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor pe care le avea cu partenerul ei de viață. Însă, în imaginile pe care le-a publicat tânăra pe Facebook, cei doi par mai îndrăgostiți și fericiți ca niciodată.

Citeste si: Detaliul incredibil pe care medicii legiști l-au descoperit în cazul Sabinei, tânăra polițistă găsită împușcată în cap

După ce s-au căsătorit în luna septembrie, cei doi au făcut o ședință foto de poveste în Italia, și și-au declarat dragostea până la adânci bătrâneți.

Cu toate acestea, Adela se pare că avea probleme. În această dimineață, după ce a intrat la serviciu, a intrat în baia gării din Strehaia și s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Mai mulți oameni care se aflau în gară au auzit împușcăturile.

Adela Loredana s-a împuşcat în cap

Adela Loredana a fost găsită fără suflare în baie, împuşcată în cap şi plină de sânge. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoţia 2018 a Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La faţa locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.", se arată în comunicatul IPJ Mehedinţi”, au transmis oamenii legii.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Calendar creștin ortodox luni, 16 mai 2022. Mai mulți sfinți, sărbătoriți astăzi. Rugăciunea de astăzi

Indicele ROBOR își continuă creșterea: vești proaste pentru cei care au credite

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Calendar creștin ortodox duminică, 15 mai 2022. Doi sfinți, sărbătoriți. Rugăciunea de azi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies