Detaliul incredibil pe care medicii legiști l-au descoperit în cazul Sabinei, tânăra polițistă găsită împușcată în cap

Author: Madalina Maftei

Detaliul incredibil pe care medicii legiști l-au descoperit în cazul Sabinei, tânăra polițistă împușcată în cap

Medicii legiști au făcut noi dezvăluiri în cazul Sabinei, tânăra polițistă care a fost găsită împușcată în cap. Detaliul care a ieșit la iveală este macabru.

Medicii legiști au stabilit primele concluzii în cazul polițistei din Brașov, care a fost găsită împușcată în cap. Rezultatele preliminare ale necropsiei au demonstrat că femeia s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de tâmpla dreaptă. Urmele de pulbere arsă găsite pe mâna Sabinei dovedesc că ea a fost cea care a apăsat pe trăgaci, spun sursele judiciare, potrivit Gandul.ro

Detaliul incredibil pe care medicii legiști l-au descoperit în cazul Sabinei, tânăra polițistă împușcată în cap

Potrivit sursei citate, polițista și-ar fi tras glonțul în tâmpla dreaptă. Acesta i-a străpuns craniul și a ieșit prin tâmpla stângă, după care s-a înfipt în perete. Mai mult, în urma expertizei, oamenii legii au descoprit praf de pușcă pe mâna Sabinei, tânăra prezentând în zona plăgii arsuri.

Legiștii urmează să facă examenul histopatologic pentru a fi prelevate monstre din fiecare organ în parte.

În urma acestui demers se va stabili dacă tânăra polițistă consumase vreo substanță înainte să recurgă la acest gest.

Sabina lucra în Poliție din 2016, la început fiind încadrată cu grad de agent de poliție și repartizată la IPJ Brașov, ocupând funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod.

În perioada 2019-2021, tânăra de 29 de ani și-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului Resurse Umane, linia de secretariat, documente clasificare și arhivă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anul trecut, pe 1 martie, a fost avansată în grad. În urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de poliție cu gradul profesional de subinspector de poliție, și numită în funcția de ofițer la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, mai precizează sursa citată.

Citeste si: Motivul pentru care Sabina, polițista de 29 de ani din Brașov, s-a împuşcat în cap. Azi era ziua ei și a lăsat bilet de adio

Sabina a lăsat un bilet de adio

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe bilete de adio, scrise de tânăra de 29 de ani. Potrivit legiștilor, victima prezenta o plagă împușcată în tâmplă, astfel a decedat pe loc.

”Au fost identificate la faţa locului mai multe înscrisuri din care rezultă nemulţumiri atât de ordin personal, cât şi de ordin profesional”, a

spus, Claudiu Sandu, prim procuror parchetul de pe lângă tribunalul Brașov, citat de sursa precizată.

Tânăra ar fi recurs la acest gest din cauză că era nemulțumită de actuala ei relație conjugală, dar, se pare că, avea și traume din copilărie. Părinții s-au despărțit când era foarte mică și a fost crescută de mamă până la 18 ani.De la vârsta majoratului, ea a locuit cu bunicii materni.

”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu”, a povestit mama ei.

Citeste si: Noi detalii în cazul polițistei de 29 de ani, împușcată în cap de ziua ei de naștere! S-au găsit mesajele dintre victimă și soțul acesteia, de dinainte de tragedie

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!