Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici

,

Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. S-a aflat ce a împins-o la sinucidere.


In articol:

Adela, polițista din Strehaia care s-a împușcat în cap în baia din gară, suferea de o afecțiune care, cel mai probabil, i-a și adus moartea.  

Citeste si: Mesajul bizar scris de o prietenă pe contul de socializare al Adelei, polițista care s-a împușcat în baie cu arma din dotare. Asta poate schimba totul in relatia pe care o avea cu sotul ei

Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap 

Vestea că Adela nu mai este în viață a picat ca un trăsnet asupra familiei și a pretenilor regretatei polițiste, aceștia fiind încă în stare de șoc.

Potrivit ultimelor informații, femeia de 25 de ani din Mehedinți, care s-a împușcat în cap în toaleta gării din Strehaia, ar fi suferit de o depresie severă, boală care i-ar fi adus moartea.

Citeste si: Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

Unul dintre prietenii Adelei a declarat că tânăra a acuzat dureri de cap și stări de rău, cu o zi înainte de a-și lua viața, motiv pentru care a mers la neurolog, însoțită de soțul ei, Sorin.

Se pare că timp de trei săptămâni, Adela nu s-a simțit bine și s-a cufundat într-o depresie adâncă. Apropiații i-au fost alături și chiar au sfătuit-o  să ceară ajutorul unui specialist, însă,  polițista a refuzat să meargă la psiholog sau psihiatru.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul.

Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea, chiar stabiliseră împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București.

Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a declarat un prieten bun de-ai Adelei, pentru Observatornews.ro.

Adela i-a trimis un mesaj de adio soțului ei

Înainte să se sinucidă, Adela a vrut să-i transmită un ultim mesaj soțului ei. Sorin, partenerul de viață al polițistei, a încercat să o sune, dar tânăra și-a închis telefonul.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a completat prietenul Adelei pentru sursa citată.

Adela Loredana avea 25 de ani și era polițistă în Mehedinți. Ea s-a sinucis cu arma din dotare în toaleta gării din Strehaia, după o discuție pe care a avut-o cu soțul ei la telefon.

Polițista a așteptat să treacă trenul, pentru ca sunetul împușcăturii să fie diminuat. Cu toate acestea, colegele agentului au auzit bubuitura și au sărit în ajutorul Adelei.

Tânără s-a împușcat în cap, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Adela s-a stins din viață în ambulanță, în drum spre spital. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Adela, polițista care și-a pus capăt zilelor în gara din Strehaia, și soțul ei aveau planuri mari în acest an. Ce urmau să facă cei doi

În timp ce liderii G7 vorbesc despre plafonare, prețul petrolului a mai crescut cu 2%

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Polițistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță a făcut primele declarații. De ce nu i-a acordat primul ajutor Raisei. Adevăratul motiv pentru care și-a schimbat geaca

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies