Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Raisa nu a fost nici acum revopsită. Motivul pentru care oamenii vin la locul accidentului

,
Accident

Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Raisa nu a fost nici acum revopsită. Oamenii vin la locul accidentului să plângă fetița mult prea devreme plecată

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Raisa, fetița de 11 ani care a fost spulberată de către un polițist pe trecerea de pietoni, este în continuare plânsă de către oameni la locul în care a avut loc tragedia.


In articol:

La o săptămână de la tragicul eveniment, oamenii încă vin să aprindă lumânări pentru Raisa și să-i amenajeze un adevărat altar la locul în care s-a petrecut tragedia.

Trecerea de pietoni pe care a fost omorâtă Raisa are benzile șterse în continuare

Accident

Trecerea de pietoni pe care a fost omorâtă Raisa are benzile șterse în continuare

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

În intersecția de pe Bulevardul Laminorului, locul în care Raisa a fost spulberatp și apoi târâtă aproximativ 50 de metri, trecerea de pietoni are în continuare benzile șterse.

Chiar dacă există indicatoare rutiere pe stâlpi care arată că urmează treceri de pietoni, pe Bulevardul Laminorului există nu mai mult de 13 treceri de pietoni care au benzile extrem de șterse.

Citeste si: Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

Locatarii din zonă au cerut reabilitarea marcajelor de pe stradă, mai ales în locurile în care riscul accidentelor este crescut. Oamenii au mai declarat că zona este una foarte circulată și trec foarte des multe mașini de-a lungul bulevardului.

„Dacă nu moare nimeni, nimeni nu face trecerea”

Dacă instanța va decide că Administrația Străzilor nu a făcut nimic în privința trecerilor nemarcate, cel mai probabil va fi considerată parte responsabilă civilment și obligată să plătească daune împreună cu cei care sunt găsiți vinovați pentru moartea Raisei și rănirea colegei ei, Marina.

Citeste si: Familia Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni, vrea despăgubiri de 6 milioane de euro de la polițistul incriminat, în timp ce rudele fetei rănite cer 1 milion

Vasilian Octavian, un bărbat de 43 de ani, a venit să vadă locul în care Raisa și-a dat ultima suflare.

Bărbatul spune că în 1994, nepotul său a fost omorât de o mașină pe trecerea de pietoni din Târgoviște, și abia după tragedie, trecerea de pietoni a fost marcată.

„Important e să moară cineva ca să facă o trecere de pietoni. Dacă nu moare nimeni, nimeni nu face trecerea”, a declarat bărbatul.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Ce avere are polițistul care a călcat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni. De ce și-a trecut averea la secret

Rușii au luat la rând un alt oraș din Ucraina: bombardamente intense în Slovyansk/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O polițistă de 25 de ani s-a sinucis în baia din gara Strehaia. Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies