A izbucnit scandalul! Ce s-a întâmplat între avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni și polițiștii de la secție

,
Avocatul familiei Raisei

Scandal intre avocatul familiei Raisei si politisti la sectie

O tara intreaga a asistat neputincioasa la tragedia Raisei, micuta care si-a pierdut viata trecand regulamentar pe trecerea de pietoni.


In articol:

Familia Raisei se lupta sa accepte adevarul ca micuta nu mai este in viata. O astfel de tragedie este greu de suportat de catre parintii micutei in varsta de 11 ani si de rudele acesteia.

Mai mult, avocatul familiei, Adrian Cuculis crede ca are de-a face cu o musamalizare a cazului micutei Raisa atunci cand vine vorba de ancheta.

A izbucnit scandalul intre avocatul familiei Raisei si politistii de la sectie

Citeste si: Ce avere are Constantin Popescu, polițistul care a călcat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni. De ce și-a trecut averea la secret

Scandal intre avocatul familei Raisei si politisti

Adrian Cuculis este avocatul familiei Raisei

Citeste si: Mesajul tulburător postat de mama Raisei în urma cu doar câteva zile înainte că fata ei să fie spulberată pe trecerea de pietoni

Barbatul a facut chiar acuzatii grave la adresa oamenilor legii si a povestit cum a decurs audierile de la sectia de politie.

„Lucrurile au mers, spun eu, destul de prost din punctul de vedere al anchetei, acolo. Vineri seara s-a întâmplat asta. Suspicionăm că ori se încearcă o mușamalizare în cadrul anchetei, ori că există o incompetență la cel mai înalt nivel.

Acest caz trebuia preluat de un parchet superior, nu de către Parchet de pe lângă Judecătorie şi mai mult de atât procurorul a dispus o delegare de competența în sarcina celor de la Brigada Rutieră.”, a transmis avocatul.

Adrian Cuculis: "Eram cumva oprit pentru a audia martorul”

Avocatul familiei Raisei spune ca a fost oprit de catre politisti sa puna anumite intrebari unui martor de la care voia sa afla informatii.

Raisa si-a pierdut viata calcata de o masina pe trecerea de pietoni

Raisa a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni

„Vineri, când am depus delegația şi prima audiere unde doamna (n.r martor) a participat în mod activ acolo şi au fost nişte întrebări pe care am vrut să i le adresez la finalul interogatoriului moment în care polițistul a spus ” întrebările le adresați la instanţă şi nu aici”.

Din punct de vedere procedural eu eram stânjenit, eram cumva oprit pentru a audia martorul care putea să dea nişte informaţii prețioase. Când a izbucnit acest scandal eram alături de colegul meu şi l-am întrerupt pe poliţist.

I-am explicat că procedural nu se poate aşa ceva, noi trebuie să adresăm întrebări martorului şi cred că relevant a fost şi faptul că am întrebat dacă s-a auzit vreo frână înainte să se audă impactul sau dacă frâna respectivă s-a auzit după impact.”

Citeste si: Reacția tulburătoare a celeilalte fetițe care a fost lovită pe trecerea de pietoni, dar care a scapăt cu viață! Care a fost primul lucru legat de Raisa pe care l-a făcut

 

Adrian Cuculis sustine ca politistul care a produs tragicul accident nu a franat deloc si ar fi atins-o cu bocancul pentru a constata daca traieste, apoi ar fi intors-o pe o parte asa cum i-a fost indicat de catre cei de la dispecerat atunci cand a sunat la 112.

„Ceea ce pot să vă spun este că polițistul nu a frânat deloc. Mai mult de atât informaţiile dezbătute în spaţiul public, mai ales situaţia cu bocancul de vineri seară sunt probe materiale în dosar.

Acest martor a declarat că polițistul s-a apropiat de victimă, a încercat-o cu bocancul şi a întors-o ulterior.”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Cine este și cu ce se ocupă mama Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni de către un polițist de 27 de ani

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program supermarketuri de Sfânta Maria 2022. Ce program au magazinele luni, pe 15 august

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies