Actorul Paul Grant a murit. Acesta a jucat în filme celebre precum ,,Star Wars" și ,,Harry Potter"

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 dec 2023, 03:35
Actorul Paul Grant a murit
Sursa: Facebook Paul King Grant

Paul Grant a murit la vârsta de 56 de ani, actorul s-a prăbușit în fața unei gări londoneze.

Paul Grant este cunoscut pentru rolul lui Ewok în „Întoarcerea lui Jedi” din „Războiul Stelelor”, dar și pentru rolul spiridușului din seria „ Harry Potter ”. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani.

Citește și: Bruce Willis și-a celebrat ziua de naștere. Cum s-a schimbat actorul după ce a fost diagnosticat cu demență?

Paul Grant a murit la vârsta de 56 de ani

Actorul Paul Grant este cunoscut pentru rolurile sale în „Întoarcerea lui Jedi” și „Harry Potter”, iar fanii acestuia nu se așteptau ca sfârșitul actorului să fie la vârsta de 56 de ani. Acesta a fost găsit inconștient în afara gării King's Cross, din nordul Londrei. La scurt timp acesta a fost transportat de urgență la o unitate medicală, acolo unde actorul s-a stins din viață.

Acesta a fost declarat decedat luni, la ora 3.49, dar medicii spun că era deja în moarte cerebrală după prăbușirea ce a avut loc joi, în fața gării.

Cauza decesului nu a fost dezvăluită de membrii familiei, însă Paul Grant a declarat în mai mult rânduri că are anumite probleme cu consumul băuturilor alcoolice și a drogurilor. ”Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri.

Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor”,  a declarat Sophie Grant.

În urma sa și-a lăsat iubita, cele două fiice și un fiu, dar și copiii și nepoții săi vitregi. Fiica sa vitregă, Stacy, a creat o pagină pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea lui. În anul 2014, Paul Grant a declarat că și-a cheltuit toți banii câștigați din rolurile sale pe droguri și alcool. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Când va reveni îndrăgitul serial Prețul fericirii la Kanal D? Iată când vor fi difuzate noi episoade captivante, care vor aduce în atenția publicului continuarea poveștii tulburătoare de viață a buclucașei Yildiz!

Cum au fost ultimii ani din viața actorului?

Paul Grant nu a avut o viață atât de ușoară în ultimii ani, acesta s-a luptat cu o dependență de droguri și alcool. Aceste dependențe au început să îi afecteze viața din ce în ce mai mult după ce s-a despărțit de soția sa, Janet Crowson.  Viața sa a început să fie din ce în ce mai complicată pentru el, având din ce în ce mai multe frustrări asupra mariajului pentru care s-a învinovățit.

„Am nevoie de ajutor. Am luat cocaină și este din ce în ce mai rău. Beau și fumez tot ce pot face rost. Am avut o familie, am fost căsătorit, acum sunt divorțat. Am pierdut totul. Nu am nimic, lucrurile mele, pozele, hainele sunt peste tot. Nu știu ce vreau în acest moment. Am avut bani, i-am aruncat pe toți, i-am cheltuit pe droguri și prostituate”, a declarat actorul.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer e pe cale să descopere planul secret pus la cale de Asiye pentru a-l îndepărta de Sarp! „Am luat banii că să-l protejez!”

Sursa: realitatea.net, click.ro, Facebook  Paul King Grant

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!