În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer e pe cale să descopere planul secret pus la cale de Asiye pentru a-l îndepărta de Sarp! „Am luat banii că să-l protejez!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2023, 13:41
video Foto(6)

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Asiye pune la cale un plan secret pentru a-l proteja pe Ömer, de furia lui Sarp! Din dorința de a se sacrifică pentru familia ei, Asiye va ajunge la un pas de a-l pierde pe Doruk! „Chiar nu înțeleg acum de ce te sacrifici pentru Ömer!”

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente dramatice și răsturnări neașteptate de situație prin care trec personajele principale. Cei trei frați Eren se vor confruntă cu alte obstacole și probleme dificile și vor încerca din răsputeri să iasă din nou la liman din haosul în care se tot adâncesc.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer e pe cale să descopere planul secret pus la cale de Asiye pentru a-l îndepărta de Sarp

În noul episod din această seară din producția Totul pentru familia mea, Asiye se va zbate pentru a-l ține departe pe Omer de furia și aversiunea lui Sarp. Tânăra va accepta în cele din urmă suma de bani oferită de Sevval, mama lui Sarp și are de gând să urmeze sfatul acesteia de a se îndepărta de familia Yilmaz, pentru că cei doi

frați să nu se mai războiască. Asiye îi va mărturisi planul ei mătușii Sevgi, pe care o consideră cea mai de încredere, iar bătrână se întristează teribil de faptul că Omer nu a fost acceptat de fiul și de nepotul ei.

Citește și: Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării dintre cei doi frați, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

„Dacă nu plecăm de aici, nu-l voi putea opri pe Omer! Am luat banii că să-l protejez! Ce să fac?”, spune Asiye.

Pe de altă parte, Sengul va se va înfuria cumplit în momentul în care va afla că Gonul i-a confiscat dubiță și a redeschis afacerea pe care ea o avea pe stradă. Disperată, Sengul va merge să îi reproșeze aprig rivalei sale și va distruge tot ceea ce îi pică în cale, pentru a o înspăimânta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între timp, Akif Atakul se reapropie de fosta lui soție, Nebahat și încearcă din răsputeri să reconstruiască relația care a fost odinioară, spre marea disperare a lui Suzan, care va fierbe de gelozie. 

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

În timp Asiye se va strădui din răsputeri să îl salveze pe Omer și va recurge la tot felul de sacrificii, Doruk se va simți din ce în ce mai neglijat și mai marginalizat și îi va aduce iubitei sale multe reproșuri.

Astfel, relația lor de iubire va ajunge la un pas de a se destramă.

Doruk: Chiar nu înțeleg acum de ce te sacrifici pentru Omer! Îți ignori atât de mult propria viață!
Asiye: Nu mi-au mai rămas decât frații mei!
Doruk: Dar eu? Eu ce sunt, Asiye?