Vezi online live episodul 74 al serialului “Totul pentru familia mea”. Asiye și Sevgi se sfătuiesc împreună cum să-l convingă pe Omer să se mute toți din oraș

Author: Cristina Mocanu

Serialul “Totul pentru familia mea” urmează să fie difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 20:00. 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 74 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 21 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 21 martie 2023, pe Kanal D.

 

Serialul “Totul pentru familia mea” urmează să fie difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 20:00.  Omer este surprins de faptul că Asiye este dispusă să renunțe brusc la viața lor și că a ales să locuiască departe de Doruk.

Marți, 21 martie 2023va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

În episodul 74 al serialului “Totul pentru familia mea” au loc noi răsturnări de situație.

Asiye și Sevgi se sfătuiesc împreună cum să-l convingă pe Omer să se mute toți din oraș și cum să explice de unde au atâția bani. Astfel că, Sevgi alege să îi spună băiatului că a vândut un teren și propune să se mute în alt oraș mai liniștit, să ducă o viață mai bună. Omer este surprins de modul în care Asiye alege să renunțe brusc la viața lor de acolo și să locuiască departe de Doruk dar le zice că nu i se pare o idee bună.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer e pe cale să descopere planul secret pus la cale de Asiye pentru a-l îndepărta de Sarp! „Am luat banii că să-l protejez!”

Gonul și Șengul ajung să recunoască că și-au sabotat afacerile.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Prietenia dintre Akif și Nebahat îi atrage atenția lui Suzan.Omer și Sarp sunt pedepsiți să facă curățenie în școală după ore.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale favorite, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Cine este și câți ani are rebela Yasmin din serialul Totul pentru familia mea! Cum a arată talentata actriță fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă Eylül Lize Kandemir, dincolo de platourile de filmare!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Cine este Iris Caba de la “Bravo ai Stil!” sezonul 8? Își descrie propriul stil vestimentar ca fiind unul îndrăzneț

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.