Accesul în restaurante, doar cu test COVID negativ sau certificat de vaccinare. Cand poate intra în vigoare!

,
Accesul în restaurante, doar cu test COVID negativ
Accesul în restaurante, doar cu test COVID negativ sau certificat de vaccinare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, Valeriu Gheorghiță, a vorbit despre Petiția "Ne luăm viața înapoi", care circulă în mediul online și propune ca accesul să se facă în restaurante în baza unui test COVID-19 negativ sau a unui buletin de vaccinare.


In articol:

Mihai Lala, inițiatorul Petiției "Ne luăm viața înapoi", a intervenit în direct, în cadrul unei televiziuni, și a explicat ca varianta propusă este deja aplicată în alte țări. "Este un model inspirat din modelul care se aplică în Emiratele Arabe unite în anumite comunități din Spania, în Norvegia.

Sunt mai multe țări care practică un model similar."

"Obiectul acestui sistem este acela de a ne permite că de mâine să ne reluăm viață normală fără a impacta negativ procesul de combatere a pandemiei SARS-CoV-2." a explicat Mihai Lala.

acces restaurant
Cei care vor să mănânce la restaurant vor avea nevoie de test COVID negativ sau certificat de vaccinare.

Accesul va fi permis cu test COVID sau certificat de vaccinare

Toți agenții economici care lucrează cu publicul (restaurante, hoteluri, baruri, cluburi, organizatori de evenimente, media etc) vor permite accesul  publicului în punctele de lucru sau în zonele în care își desfășoară activitățile comerciale, fără limită numerică de persoane sau reguli de distanțare, doar dacă persoanele/clienții/vizitatorii prezintă la intrare unul dintre următoarele documente:

Citeste si: Decizie de ultimă ora! Autorităţile au impus noi măsuri la graniţa României, pentru a evita răspândirea virusului COVID-19

 

  • Buletin de Analize pentru identificarea prin metoda RT-PCR a virusului SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, efectuat cu maximum 72 de ore anterior, conținând un cod de bare, care prin scanare va certifica  pe site-ul laboratorului sau unității sanitare emitente, rezultatul NEGATIV.
  • Buletin de Analize pentru identificarea rapidă a antigenului SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, efectuat cu maximum 24 de ore anterior, conținând un cod de bare care prin scanare va certifica pe site-ul laboratorului sau unității sanitare emitente, rezultatul NEGATIV.
  • Buletin de Analize pentru identificarea Anticorpilor antiSARS-CoV-2 de tip IgG cu rezultat pozitiv, efectuat cu maximum 30 de zile anterior, conținând un cod de bare care prin scanare va certifica pe site-ul laboratorului sau unității sanitare emitente, rezultatul POZITIV.
  • Certificat de Vaccinare, cu un vaccin care oferă protecție de tip Anticorpi și cu un buletin de analize Confirmare Rapuns Imunitar conținând un cod de bare care prin scanare va certifica pe site-ul laboratorului sau unității sanitare emitente, rezultatul POZITIV, NU MAI VECHI DE 90 de zile

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fiica partizanului Toma Arnăuţoiu: „Tata a refuzat să înlocuiască patriotismul, credinţa şi dreptatea cu oportunismul, ambiguitatea şi prefăcătoria“

La școală SÂMBĂTA! Anunț de ultimă oră pentru elevii din România! Cum se face școala în 2021!

Vasile Blaga rămâne achitat definitiv în dosarul în care a fost acuzat de primirea a 700.000 de euro drept sponsorizări la PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Noua tulpină Covid din Marea Britanie a ajuns și în România! Cine este primul pacient confirmat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies