A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 iun 2024, 10:38

A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer

Sursa: Facebook Poli Timișoara

Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, a încetat din viață duminică dimineața, la vârsta de 61 de ani, după o lungă luptă cu cancerul.

Fostul internațional român a anunțat cu durere în suflet trecerea în neființă a soției sale.

Dana Rotariu a fost diagnosticată cu cancer la colon

Dana Rotariu se confrunta de ceva vreme cu probleme grave de sănătate. În vara anului trecut, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală complexă pentru extirparea a două tumori la colon. Cu toate acestea, boala s-a extins agresiv, afectându-i ulterior și plămânii.

După numeroase tratamente și ședințe de chimioterapie, atât în Turcia cât și în Timișoara, Dana nu a reușit să învingă cancerul.

Iosif Rotariu a relatat emoționat ultimele momente petrecute alături de soția sa, menționând ultimele ei cuvinte înainte de a se stinge din viață la ora 04:00 dimineața.

 

Citește și: Doliu în lumea sportului! A murit Akebono Taro, renumitul campion la sumo

În  somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”,  a transmis Iosif Rotariu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ultimele ei cuvinte au fost "Ai grijă de copii"! Azi dimineață la ora 4, inima ei a încetat să mai bată, potrivit Observator 

Sprijinul clubului Poli Timișoara, unde Rotariu și-a desfășurat o parte importantă din cariera de fotbalist, nu a întârziat să apară, clubul transmițând un mesaj de condoleanțe și susținere pentru fostul jucător.

„Din  păcate, viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi.

Sincere condoleanțe familiei Rotariu. Drum lin către, stele doamna Dana!”, a

transmis Poli Timișoara, pe Facebook.

Cine este Iosif Rotariu

Iosif Rotariu este o figură marcantă a fotbalului românesc, cunoscut pentru contribuțiile sale la echipe de prestigiu precum Poli Timișoara, Steaua București, Galatasaray, Bakirkoyspor, CFR Timișoara, Kikinda, Extensiv Craiova și FC Bihor.

Citește și: Boala care ar fi răpus o tânără gimnastă în doar 24 de ore: ,,Ne-a părăsit subit”. Autoritățile au decis două zile de doliu în memoria sportivei

Cariera sa impresionantă rămâne în memoria fanilor, iar acum, aceștia se unesc în a-i oferi suport în aceste momente dificile.

 


În Gala de duminică, 16 iunie, în momentul în care a fost descalificat, Cosmin a susținut că nu are nicio legătură cu informațiile apărute pe internet din „Casa iubirii” și că, în mod sigur, cineva a fabricat probele primite de echipa emisiunii.