„Am aflat că am cancer când a murit...”. Mihai Albu a primit diagnosticul crunt chiar în ziua în care fratele său s-a stins din viață

Autor: Diana Ghita

Fratele lui Mihai Albu a murit în iaunuarie 2024

Sursa: Facebook Mihai Albu

În luna aprilie, Mihai Albu, celebrul creator de pantofi, a fost operat de cancer la prostată, iar miercuri, pe 15 mai, acesta a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV pentru a povesti detalii din această experiență.

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a venit la interviu cu actuala lui parteneră, Elena, care este medic chirurg la spitalul la care a fost efectuată operația bărbatului.

Când a aflat Mihai Albu că are cancer

Înainte de toate, creatorul de pantofi a ținut să aducă în prim-plan faptul că a depistat că are cancer la vezică în urma unor investigații pe care le face regulat, astfel, afecțiunea a fost descoperită în stadiu incipient.

„Pur și simplu, mi-am făcut analizele periodice, am fost destul de riguros și, dintr-o dată, a ieșit o valoare mare la o anumită analiză.(...) A fost un semnal de alarmă”, a povestit Mihai Albu.

Ulterior, acesta a explicat că nu a dezvoltat această boală din cauza unor vicii sau excese alimentare, ci că a moștenit-o. Fostul soț al Iuliei Albu a dezvăluit că atât fratele lui, cât și mama s-au confruntat cu astfel de probleme.

Fratele său a avut chiar aceeași formă de cancer ca a lui.

Citește și: Ce boală are Mihai Albu la 61 de ani. Celebrul designer trece prin clipe grele

După ce și-a adus în discuție familia, Mihai Albu și-a amintit de un eveniment foarte dureros. Acesta a mărturisit că a aflat că are cancer chiar în ziua în care a murit fratele lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„A fost genetic, într-adevăr, fratele meu a avut cancer. Exact când am aflat eu vestea, fratele meu deceda. La sfârșitul lui ianuarie s-a suprapus și cu cinci luni în urmă mama (n.r.

a murit)”, a spus creatorul de pantofi.

Din ce cauză a murit fratele lui Mihai Albu

Bărbatul a explicat că fratele lui nu a fost răpus de cancer, întrucât îl ținea sub control: „Nu de cancer, era sub tratament.(...) A făcut infarct”.

La rândul lui, Mihai Albu a avut, și el, de ales, între câteva variante, pe care le-a explicat Elena: „Am avut mai multe variante de terapie: cea radicală, chirurgicală, de extirpare a prostatei, hormonoterapia și radioterapia.

Însă s-a stabilit că, pentru Mihai, cea mai bună viză terapeutică este cea chirurgicală, de excludere a prostatei”.

Citește și: Mihai Albu a fost operat de cancer! În ce stare se află acum fostul soț al Iuliei Albu: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

Întrebat despre cât de grea i s-a părut operația, fostul soț al Iuliei Albu a mărturisit că: „ Nu știu ce ar putea să fie mai rău când se scoate un organ din tine”.

Însă, cu toate acestea, iubita lui i-a fost alături necondiționat, ba chiar l-a monitorizat în permanență, cât timp a fost internat în spital, după intervenție: „Eu l-am consiliat pe parcursul acestui demers”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!