4 filme cu vacanțe. Te vor teleporta în locuri superbe

,
filme cu vacante

Ce locații de vis ne arată filmele

[Sursa foto: PixaBay]

Dacă deja ne-am epuizat toate destinațiile de vacanță, filmele vin în ajutorul nostru.

Deși întâmplările din filme nu vor fi asemănătoare, peisajele o să fie unele ce ne vor lăsa cu gura căscată.

Acestea sunt doar câteva filme ce au loc în locuri de vis pe care toată lumea ar trebui să le viziteze sau măcar să le aibă pe lista lor pentru următoarea perioadă.

Citeste si: Plaja sălbatică din Munții Apuseni confundată cu Thailanda- o combinație idilică dintre munți și mare de care puțini români știu.

Filme cu vacante. Vei gasi inspiratie pentru urmatorul concediu

Under the Tuscan Sun

Frances Mayers, o scriitoare de 35 de ani, avea o viață pe care toată lumea o invidia, plină de succese și de iubire, asta până când divorțul de soțui ei o face să intre în depresie și să aiba un blocaj de creație. Patti, prietena ei, vede în ce stare îngrijorătoare e și trebuie să facă ceva pentru a o scoate din aceste stări așa că organizează o excursie în Toscana, sub soarele arzător al Italiei. Pentru acest plan, Frances își cumără o casă mai dărăpănată, dar unică, vila ,,mângâiată de soare”.

Curând aceasta își va găsi și prințul ei pe cal alb, dar acesta să fie marele ei final? Asta își dorește cu adevărat?

Bonjour Anne

Filmul urmărește povestea unei femei pe nume Anne, soția unui producător important de la Hollywood, care ajunge într-o excursie neașteptată prin Franța cu partenerul de afaceri al soțului, redescoperindu-și pofta de a trăi. Soțul acesteia este chemat de urgență la Budapesta, iar Jacques, asociatul lui Michael, un francez jovial, se oferă să o conducă pe Anne direct la Paris pentru a aștepta sosirea soțului ei, însă lucrurile încep să ia o întorsătură interesantă. Romantismul din Paris și afecțiunea lui Jacques vor forma o legătură prea strânsă între cei doi.

Citeste si: Cât costă o singură noapte de cazare la hotelul de 5 stele al Andreei Bănică din Eforie Nord. Nu oricine își permite

Lost in Translation

Bob Harris și Charlotte sunt doi americani în Tokyo. Bob este o vedetă de cinema care se află în oraș pentru a filma o reclamă la whiskey, în timp ce Charlotte este o tânără femeie care îl insoțește pe soțul ei, fotograful dependent de muncă. Neputând dormi, Bob și Charlotte se întâlnesc într-o noapte în barul hotelului de lux. Această întâlnire întâmplătoare se transformă în curând într-o prietenie surprinzătoare. Charlotte și Bob se aventurează prin Tokyo având adesea întâlniri extrem de amuzante cu locuitorii și descoperă la final o nouă perspectivă asupra posibilităților vieții.

Citeste si: Satul secuiesc din România cu peisaje ca în Elveția. Străinii îl vizitează și românii nici nu au aflat de el

Ibiza

Harper este o publicistă americană trecută de treizeci de ani, cu niște prieteni minunați pe care îi iubește și un loc de muncă plictisitor, pe care-l urăște. Cu toate acestea, atunci când șeful ei de coșmar, manipulator și germofob, o trimite într-o călătorie de afaceri la Barcelona, Harper are șansa de a-și schimba în sfârșit rutina. În scopul de a încheia o afacere importantă, Harper se îndreaptă către Spania însoțită de cele mai bune prietene ale sale, însă trioul ajunge cufundat în petreceri sălbatice constante, în timp ce femeia de afaceri se îndrăgostește de unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume pe care îl întâlnește la o petrecere. Lăsând afacerile pe plan secund, cele trei prietene pornesc în căutarea muzicianului, o căutare care le determină să descopere că viața înseamnă mai mult decât un job.

Sursa: cinemagia.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Iulia Vântur, taxată de fanii din România, după un concert pe care l-a susținut în India: ”Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

'Linia roșie' între SUA și Rusia rămâne închisă: 'Nu vedem nici cea mai mică dorinţă' (vice-ministru rus de externe)

Iulia Vântur, taxată de fanii din România, după un concert pe care l-a susținut în India: ”Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

Au început filmările pentru “Tu urmezi!”, show-ul revoluționar care va începe în curând, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies