Iulia Vântur, taxată de fanii din România, după un concert pe care l-a susținut în India: ”Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

,
Iulia Vântur, taxată de fanii din România

Iulia Vântur, taxată de fanii din România

[Sursa foto: Instagram Iulia Vantur]

Iulia Vântur se bucură de un real succes în India, însă, fanii din România nu sunt de aceeași părere, astfel se confruntă cu un va de critici din partea românilor, după un concert pe care l-a susținut în India.


In articol:

Iulia Vântur s-a retras din televiziune în urmă cu mai bine de 10 ani și s-a mutat în India, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul indian Salman Khan.

Totodată, îi merge foarte bine și pe plan profesional, aceasta s-a lansat în muzică și este foarte apreciată de publicul de acolo, însă, fanii din România nu ezită să o critice de fiecare dată când ceva nu le convine.

Iulian Vântur, val de critici din partea fanilor din România

Recent, fosta prezentatoare Tv a cântat, în cadrul unui concert, un colind în limba indiană, ”La Betleem colo-n jos”, lucru care i-a deranjat foarte tare pe fanii din țara sa de origine, care nu s-au ferit să o critice.

Astfel, internauților li s-a părut revoltător că iubita actorului a cântat un colind ortodox, spunând că l-a transformat într-o mascaradă, potrivit radioimpuls.ro

”Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a scris un urmăritor revoltat.

Valul de critici nu s-a oprit aici: ” Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris un alt fan revoltat, care a criticat și prestația artistică a vedetei, nu numai alegerea sa de cântec, a mai precizat sursa citată.

Iulia Vântur, taxată de fanii din România

Iulia Vântur, taxată de fanii din România

[Sursa foto: Instagram Iulia Vantur]

Citeste si: Ce spune Iulia Vântur, după mai bine de zece ani de relație cu Salman Khan: „Un copil e un dar”

Cum se împarte Iulia Vântur între viața din România și cea din India: ” Sunt o femeie care merge spre culmile succesului”

Iulia Vântur este mândră de faima pe care a reușit să o câștige într-un timp relativ scurt pe continentul asiatic, iar răsplata este pe măsură, spune ea. De asemenea, aceasta nu a uitat de țara natală, motiv pentru care vine destul de des în România.

Iulia Vântur, taxată de fanii din România

Iulia Vântur, taxată de fanii din România

[Sursa foto: Instagram Iulia Vantur]

”Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință. În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud „Im a big fan, I love your voice and… that song'. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum.”,   a declarat Iulia Vântur, mai precizează sursa citată.

Citeste si: O parte din succesul Iuliei Vântur se datorează lui Salman Khan. Cum a ajutat-o actorul indian să aibă o carieră de succes, la el în țară

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Iulia Vântur este in DOLIU! Din păcate, a murit! A făcut anunțul după întoarcerea în România: „Viața este atât de neprevăzută”

Senator american vede 'foarte posibil' un atac al Rusiei pe teritoriu NATO

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce spune Iulia Vântur, după mai bine de zece ani de relație cu Salman Khan: „Un copil e un dar”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies