O parte din succesul Iuliei Vântur se datorează lui Salman Khan. Cum a ajutat-o actorul indian să aibă o carieră de succes, la el în țară

,
Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră

Toată lumea știe cine sunt Iulia Vântur și Salman Khan, unul dintre cele mai cunoscute cupluri atât în România, cât și în India, dar puțini oameni știu că Salman Khan este și cel mai mare sprijin al actriței, în India.

Întrebată de momentul în care a simțit că are succes în India, Iulia Vântur a dezvăluit:

„Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință”, a mărturisit Iulia Vântur, în exclusivitate pentru Viva.

Ce sprijin a primit Iulia Vântur din partea lui Salman Khan în cariera ei din India

Iulia Vântur a vorbit, de asemenea, despre cum este să fii o vedetă în India și să ai un succes răsunător.

„În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud «I'm a big fan, I love your voice and… that song».

Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum”, a mărturisit actrița și cântăreața Iulia Vântur.

Citeste si: Ce spune Iulia Vântur, după mai bine de zece ani de relație cu Salman Khan: „Un copil e un dar”

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea”, a povestit Iulia Vântur, despre contribuția lui Salman Khan în demersul carierei ei.

Cum este Salman Khan ca manager. Dezvăluirile partenerei lui

Cum este Salman Khan ca manager

Iulia Vântur a mai povestit, pentru Viva, cum este Salman Khan ca manager și care este nivelul de înțelegere profesională dintre ei.

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care Salman Khan nu vrea să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi sunt împreună de 10 ani

„Nimeni nu rezistă atâtea generații într-un domeniu decât dacă e excepțional. Nu am cunoscut un om mai muncitor, mai implicat în ceea ce face. Pentru el, filmul, munca reprezintă viața în sine, de la cel mai mic detaliu până la ultimul. Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou. Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului. Competiția cu tine însuți/însăți în fiecare zi, nu cu alții! E ușor să cădem în starea caldă în care ne complacem… las', că merge și așa!”, a povestit Iulia Vântur.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Care este, de fapt, motivul pentru care Salman Khan nu vrea să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi sunt împreună de 10 ani

Ministrul Educației anunță modificări în funcționarea universităților: Modul de luare a deciziilor se va schimba

Care este, de fapt, motivul pentru care Salman Khan nu vrea să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi sunt împreună de 10 ani

5 filme de la Bollywood cu Salman Khan. Soțul Iuliei Vântur este unul dintre cei mai îndrăgiți actori indieni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies