3 filme în care joacă Sebastian Stan. Actorul român se transformă total pentru fiecare rol

Author: Bianca Vidoi

Sebastian Stan a jucat alături de celebrități ale filmelor americane

Sursa: Instagram

Sebastian Stan are 39 de ani și peste 15 ani de carieră în industria cinematografică.

Sebastian Stan este un actor roman stabilit în Statele Unite ale

Americii ce este cunoscut pentru aparițiile sale impresionante în filme pecum The Martian, Ant-Man și unele dintre cele mai vizionate producții făcute de Marvel, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War și multe altele.

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Are 29 de ani și este urmărită de sute de mii de oameni pe Instagram. Cei doi au fost văzuți împreună în Paris

Sebastian Stan este unul dintre cei mai buni actori români de la Hollywood

Sebastian Stan este un actor cunoscut în America, cu o avere de 8 milioane de dolari, însă nu toată lumea știe că acesta este roman, născut în Constanța. Divorțul părinților, când acesta avea doar 2 ani și fapul că mama lui a vrut să aibă o viață mai bună a făcut ca Sebastian Stan să

ajungă în America când avea 8 ani.

Citeste si: 4 filme în care a jucat Alexandra Dinu. E una dintre cele mai frumoase actrițe din România

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Sebastian Stan a avut onoarea să apară pe ecran alături de actori importanți

pentru lumea filmului din Statele Unite ale Americii precum Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson și mulți alții.

Filme în care joacă Sebastian Stan

Black Panther

Black Panther, seeste primul film ce are un supererou de culoare. Capodopera cinematografică spune povestea lui T'Challa,, născut pe insula Wakanda, ce este ascunsă de întreaga lume pentru a salva prețiosul vibranium, un metal prețios decsoperit într-un meteorit. Povestea ia o întorsătură incredibilă în momentul în care tatăl lui T'Challa este omorât și fiul lui va fi nevoit să își părăsească casa. T'Challa trebuie să își folosească inteligența, viteza și agilitatea pentru a devein unul dintre cei mai buni supereroi Marvel și pentru a își face planul de întoarcere în Wakanda.

Citeste si: Teatrului Nottara, în doliu- A murit actrița Camelia Zorlescu

Black Swan

Nina este o balerina tipică, absorbită de dans, ce așteaptă marea ei șansă, iar aceasta apare, dar nu este atât de ușor. Deși Nina este cea mai bună balerină și prima alegere a producătorilor, aceasta are o competitoare pe măsură, Lily. Marele spectacol are nevoie de o balerină care poate să aibă și partea inocentă și suavă a Lebedei Albe, precum Nina, dar și partea întunecată și înspăimântătoare a lui Lily. Când aceste două încep o prietenie toxică, Nina își descoperă interiorul întunecat care va începe să o distrugă.

Cine este Sebastian Craciunescu, bărbatul cu care Getuța Sterp tocmai s-a căsătorit! Cum a ajuns în sânul familiei Sterp

I, Tonya

Filmul spune povestea celebrei patinatoare, Tonya Harding, campioană naţională a Statelor Unite, de două ori laureată a Olimpiadei. Însă, ca orice persoană publică, un scandal ajunge să îi distrugă cariera, în cadrul olimpiadei din 1994, o altă patinatoare, adevărata rivală a Tonyei, a fost atacată și rănită în timpul unui antrenament. S-a dovedit că soțul Tonyei a angajat ca această agresiune să aibă loc, iar din acel moment cariera acesteia o ia la vale, fiind eliminate din competiție.

Sursa: cinemagia.ro