4 filme în care a jucat Alexandra Dinu. E una dintre cele mai frumoase actrițe din România

Author: Bianca Vidoi

Câteva filme în care a jucat Alexandra Dinu

Sursa: Instagram

Alexandra Dinu este o cunoscută actrță și prezentatoare de televiziune română, cunoscută pentru rolurile pe care aceasta le-a avut în pelicule din Italia, Statele Unite ale Americii sau producții de la Hollywood.

Ținând cont de toate

astea, Alexandra Dinu mai este cunoscută și pentru căsnicia acesteia cu fostul fotbalist, Adrian Mutu, care s-a încheiat în anul 2003, după doar doi ani de mariaj și din care a rezultat un frumos băiat, Mario.

Citeste si: Alexandra Dinu, transformată radical după 16 ani de la despărțirea de Mutu! Cum a ajuns să arate și ce face pentru bani în Italia                                                    

Cum s-a apucat Alexandra Dinu de actorie

Prima experiență pe care aceasta a avut-o cu actoria a fost în 1999, la vârsta de doar 17 ani, când a apărut într-un film de al lui Radu Muntean, iar în continuarea carierei sale, Alexandra Dinu a fost prezentatoare tv.

Citeste si: Cum arata Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, la varsta de 16 ani! Pozeaza provocator si deja suceste mintile multor fete

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Alexandra Dinu a fost mereu susținută de prietenii ei și de cei dragi pentru a își îmbrățișa cariera,, La momentul respectiv, aveam un prieten bun din România care îmi spunea că ar trebui să îmi găsesc o agenție care să mă reprezinte și care venea des în Italia, la soția lui. Și, într-una dintre vizitele lui la Roma, mi-a spus că va merge cu mine la întâlniri.

Am mers cu el, la o agenție, și a fost o chimie foarte bună cu  agenta mea,  încă de  prima dată.Asta se întâmpla prin septembrie sau octombrie, iar în ianuarie am primit primul rol într-un film Italian”.

Filme cu Alexandra Dinu

Examen

Penicula Examen este una românească în regia lui Titus Muntean și spune povestea unui om judecat pe nedrept pentru o crimă. Acțiunea are loc în comunism și arată cum aveau grijă oamenii din vremea aceea de persoanele acuzate de crimă. Personajul principal împărtășește povestea vieții lui cu o tânără reporteră, dorind să vadă punctul ei de vedere asupra celor întâmplate.

Îngerul copiilor

Îngerul copiilor este un film Italian, care are în centrul poveștii sale viața preotului catolic italian Carlo Gnocchi și munca lui eroică de a salva spiritual soldații de pe fronturile de luptă din al Doilea Război Mondial, dar și fundația pe care acesta a înființat-o pentru îngrijirea copiilor victimelor.

Citeste si: Alexandra Dinu, prezenta ELEGANTA si SIC la Festivalul de Film de la Venetia

Bullet Head

Trei infractori, Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich sunt prinși într-un depozit, însă ce aceștia nu știu este că amenințarea cea mai mare se află în camera cu ei, un câine ucigaș, de neoprit, aceasta este povestea pe care o relatează filmul.

4 filme în care a jucat Alexandra Dinu. E una dintre cele mai frumoase actrițe din România

La farfala granata

Povestea îi are ca și personaje principale pe Gigi Meroni, un fotbalist tânăr ce joacă în echipa din Torino și Cristiana Uderstadt, o fată pe care o întâlnește, care fuge de căsătorie. Relația dintre cei doi devine ușor, șor imposibilă, dar oare va câștiga iubirea?

 

Surse: playtech.ro, viva.ro