Alexandra Dinu, transformată radical după 16 ani de la despărțirea de Mutu! Cum a ajuns să arate și ce face pentru bani în Italia

Author: O.P.

În 2001, Adrian (Adi) Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, la acea vreme o vedetă de televiziune în România, cu care are un copil, Mario.

Au divorțat după 3 ani de iubire, apoi au urmat ani grei de procese pentru pensia alimentară a fiului lor.

Cum arată astăzi fosta soție a fotbalistului?

Cum arată Alexandra Dinu, la 16 ani după divorțul de Adi Mutu?

În 2001, vestea că Alexandra Dinu și Adrian Mutu divorțează, după numai trei ani de iubire, în care au avut și un copil, pe Mario, a șocat. Apoi, presa a intrat în acțiune și a început să ”sape” după cauzele rupturii. Unul dintre ele a fost, după cum se scria la acea vreme, gelozia fotbalistului.

Mai exact, faptul că partenera sa discutase la un eveniment cu schiorul Albert Tomba, ce se pare că ar fi încercat să o și seducă, i-ar fi pus capac fotbalistului.

Citeste si: Oana Roman a pozat cu sanii la vedere dupa despartirea de Marius Elisei! Imagini incendiare

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

De asemenea, Mutu nu era prea încântat nici de faptul că Alexandra devenise tot mai cunoscută datorită emisiunii PRO-MOTOR pe care o realiza la PRO TV, fiind solicitată la diverse evenimente, când el ar fi visat să devină ”o femeie de casă”.

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a fost surprinsă când a văzut-o îmbrăcată aşa: ”Îmi place foarte mult. Poartă o rochie superbă!” Cine este vedeta care a impresionat-o

Vedeta trăiește în lux, în Italia

Divorțul a venit în 2003, apoi a urmat un drum lung și anevoios pentru pensia alimentară a copilului lor.

La 16 ani de la divorț, cei doi sunt împrăștiați prin lume. Mutu are familia lui, iar Alexandra trăiește liniștită, în Italia, unde duce o viață de lux.

Citeste si: Prognoza meteo luni, 16 decembrie. Vremea este neobisnuit de calda. Ce temperaturi ne asteapta astazi

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.