Prognoza meteo luni, 16 decembrie. Vremea este neobisnuit de calda. Ce temperaturi ne asteapta astazi

Temperaturi neobisnuite pentru aceasta perioada. Meteorologii anunta cum va fi vremea astazi, 16 decembrie 2019.


In articol:

Vremea va fi în general frumoasã, iar procesul de încãlzire a vremii va continua urmând a se înregistra temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 16 grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile intramontane şi 8…9 grade în Dealurile de Vest.

Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

În Transilvania și nordul Moldovei meteorologii spun că se vor semnala mai mulți nori, dar nu vor aduce precipitații. Se pare că săptămâna viitoare temperaturile vor fi și mai mari.

Citeste si: Prognoza meteo decembrie 2019. ANM anunta cum va fi vremea de Craciun si Revelion

Citeste si: Directorul ANM despre cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani: "E foarte posibil să avem fenomene extreme"

În București, vremea va fi anormal de caldă pentru această perioadă a anului. În prima zi a săptămânii se vor înregistra în Capitală 11 grade Celsius, iar cerul va fi predominant însorit. După-amiaza vor exista înnorări ușoare, dar nu vor cădea precipitații.

Și la munte, mai exact la Brașov, vremea va fi frumoasă. Maxima care se va înregistra va ajunge până la 11 grade Celsius, iar vântul va sufla slab spre moderat. Pe timpul nopții temperatura va coborî foarte mult și va ajunge aproape de pragul înghețului. Doar 1 grade se va înregistra în cursul nopții.

La mare în schimb, mai precis la Constanța, temperatura va fi ridicată. Mercurul din termometre va arăta o maximă de 13 grade Celsius, peste normalul acestui interval din an. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab până la moderat.

sursa: capital.ro

Citeste si: ANM, anunţ de ULTIMA ORĂ! Vremea se schimbă RADICAL

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Vremea, 9 decembrie 2019 - 6 ianuarie 2020 pe saptamani

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies