Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar. Cu ce se ocupă acesta și ce experiență l-a maturizat prematur

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 01 aug 2022, 12:42

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose

Sursa: Photo Collage/Instagram

Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar. Tânărul actor și scenarist, Anghel Damian duce mai departe tradiția familiei.

Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar.

Tânărul este fiul cineastilor Anca si Laurentiu Damian și, deși ar fi putut avea o carieră strălucită în lumea sportului, a ales să ducă mai departe tradiția familiei. 

Diferența de vârstă de 22 de ani dintre Anghel Damian și Lia Bugnar  nu a reprezentat un impediment în calea dragostei, deși nu multă lumea a privit cu ochi buni această relație.

În relaţiile cu diferenţă mare de vârstă de obicei bărbaţii sunt mai în vârstă şi femeile mai tinere.

Oamenii încearcă să înţeleagă de ce în cazul meu şi al Liei Bugnar este invers, dar răspunsul este simplu: ne placem şi ne iubim!„ 
declara Anghel Damian pe vremea când forma un cuplu cu actrița Lia Bugnar. 

Citeste si: Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru

Cine e Anghel Damian 

Cine e Anghel Damian. Născut în anul 1991, Anghel Damian este fiul cineastilor Anca si Laurentiu Damian. Deși ar fi putut avea o carieră în baschetul profesionist, Anghel Damian a ales să ducă mai departe tradiția familiei, urmând cursurile Universitatatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica" I.L.Caragiale" din București.

Anghel Damian a absolvit secția sectia Actorie, la clasa profesorului Adrian Titieni.

Actor și scenarist, tânărul Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar,  a jucat în filme studențești, în producții UNATC, precum și în producția Hallmark William and Catherine: A Love Story și a primit o serie de premii importante pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului.

A câștigat premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internațional Cinema Iubit 2011, pentru rolurile din scurtmetrajele  Lumea se descompune în fapte Titan  și  Ce ai?

În anul 2013, își face debutul în lungmetraj cu filmul  Roxanne, care participă la Festivalul de Film de la Locarno. Tot în anul 2013 este cooptat în serialul de televiziune  Îngeri Pierduți.

Anghel Damian a fost premiat la Gala Hop a Tânărului Actor cu cinci premii, printre care și premiul Teatrului de Comedie pentru cel mai bun actor.

Într-un interviu sincer acordat ziarului Adevărul, tânărul actor și scenarist a vorbit cu deschidere despre „Cine este Anghel Damian?„, despre copilăria lui, despre experiențele care i-au marcat existența, dar și despre relația cu actrița Lia Bugnar, o femeie cu 22 de ani mai mare decât el.

Citeste si: Cine este celebra actriță din serialele turcești care l-a lăsat cu sufletul frânt pe îndrăgitul Can Yaman. Acesta visa să-i devină soție, dar ea l-a înșelat

Anghel Damian, marcat de divorțul părinților săi 

Anghel Damian, tânărul actor și scenarist, a vorbit despre copilăria sa și despre cum l-a marcat divorțul părinților săi.

Cineaștii Anca si Laurentiu Damian au divorțat când Anghel era copil, iar acest lucru a fost șocant pentru acesta, care a simțit atunci „că se sfârșește lumea„.

„În prima parte a copilăriei, eram un copil extrem de liniştit şi de spiritual. Pe la vârsta de 4-5 ani, când mi se zicea că sunt un copil drăguţ răspundeam că „Nu este meritul meu, este meritul lui Dumnezeu“ – aveam această viziune despre viaţă. Între 7 şi 14 ani a fost o perioada din copilăria mea care a coincis cu divorţul părinţilor mei, o perioadă de readaptare la viaţă.

Părinţii mei iniţial s-au despărţit, apoi au divorţat. În timpul săptămânii stăteam cu mama, iar weekendul cu tata. Practic, cel mai mult timp îl petreceam cu mama şi în mintea mea eram un soi de bărbatul casei. Asta a declanşat inclusiv anumite conflicte, pentru că, dintr-odată, mie mi se părea că eram cumva pe picior de egalitate cu mama. Toată această experienţă m-a maturizat prematur„, a declara Anghel Damian într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Tot în cadrul acestui interviu, Anghel Damian a vorbit și despre divorțul părinților săi și cum l-a marcat această experiență.

„Îmi amintesc că era vacanţa de vară şi m-au trimis la bunicii mei, iar la câteva zile după ce m-am întors acasă, tata mi-a zis că se mută. A fost şocant. Pentru mine a fost o zi îngrozitoare – mi se părea că se sfârşeşte lumea.Apoi am reacţionat matur şi pragmatic şi am început să mă bucur şi mai tare de relaţia cu ambii părinţi. Relaţia cu tatăl meu s-a dezvoltat foarte mult în acele weekenduri„,  a declarat Anghel Damian. 

Citeste si: Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar

Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar 

„În relaţiile cu diferenţă mare de vârstă de obicei bărbaţii sunt mai în vârstă şi femeile mai tinere. Oamenii încearcă să înţeleagă de ce în cazul meu şi al Liei Bugnar este invers, dar răspunsul este simplu: ne plăcem şi ne iubim„ asta declara Anghel Damian în momentul în care se afla într-o relație cu actrița Lia Bugnar, o femeie cu 22 de ani mai mare decât el. 

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au cunoscut pe scenă, iar anunțul că formează un cuplu și în viața personală a stârnit un val de reacții din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Cei doi nu au ținut cont de asta și, până de curând, și-au trăit povestea de dragoste. 

„Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, declara Anghel Damian în cadrul unei emisiuni TV pe vremea când el și Lia Bugnar formau un cuplu.  

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose 

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose, aceasta este întrebarea care la care fanii cântăreței încearcă să afle răspunsul. 

Aceștia o știau pe Theo Rose într-o relație cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. Cei doi au format un cuplu vreme de 5 ani, iar când toată lumea se aștepta ca Alex să o ceară în căsătorie pe frumoasa cântăreață, aceasta a făcut o declarație surprinzătoare. 

În această dimineața, într-un story pe Instagram, Theo Rose și-a anunțat despărțirea de Alex Leonte, fostul iubit. Aceasta spune că cei doi s-au despărțit într-un mod amiabil și că între ei nu a fost vorba despre infidelitate. 

Tot pe Instagram, Theo Rose a recunoscut că a început o nouă relație de dragoste, alături de Anghel Damian. 

Roluri la Teatrul de Comedie. Anghel Damian 

Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar și noul iubit al cântăreței Theo Rose, este cunoscut publicului și grație rolurilor pe care le-a jucat, de-a lungul timpului, la Teatrul de Comedie. 

Dintre rolurile pe care Anghel Damian

Citeste si: Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Bărbatul s-a iubit ani buni cu Lia Bugnar

le-a avut, amintim următoarele:

Bassanio - Shylock după Gareth Armstrong, regia Horațiu Mălăele, 2017

Stupak - 20 de minute cu îngerul de Aleksandr Vampilov, regia Felix Alexa, 2018

Don John -  Mult zgomot pentru nimic de William Shakespeare, regia Andrei Șerban, 2018

Hamlet – Rosencrantz și Guildenstern sunt morți de Tom Stoppard, regia Eugen Gyemant, 2019

Un preot ortodox, Damian, Grummer - Afară, departe, pe câmp scenariu dramatic de Cătălin Ștefănescu, regia Alexandru Dabija, 2020   

Philip - Forma lucrurilor de Neil LaBute, regia Silviu Debu, 2021

Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru

 

 

 

 


Cookies