Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 12:04
Theo Rose si iubitul ei sunt impreuna de 3 ani
Sursa: Instagram

Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru.

Cine este iubitul lui Theo Rose. Îndrăgita artista a anunțat în această dimineață că are un nou iubit, spre surprinderea fanilor care se așteptau ca ea și Alex Leonte să facă pasul cel mare, după o

lungă relație amoroasă. 

Cine este noul iubit al lui Theo Rose  și cum s-a despărțit aceasta de fostul iubit, după o lungă relație de dragoste în care nu a dat de înțeles că ar exista probleme. 

Citeste si: Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar! Cu ce se ocupă și care este diferența de vârstă dintre cei doi

Cine este iubitul lui Theo Rose. Cântăreața tocmai a recunoscut 

Cântăreța Theo Rose și-a luat prin surprindere fanii în această dimineață, după ce a anunțat pe Instagram că are un nou iubit. Cine este noul iubit al lui Theo Rose și cum s-a despărțit aceasta de Alex Leonte, fostul iubit cu care a avut o lungă relație amoroasă. 

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose, aceasta este întrebarea care la care fanii cântăreței încearcă să afle răspunsul. 

Aceștia o știau pe Theo Rose într-o relație cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. Cei doi au format un cuplu vreme de 5 ani, iar când toată lumea se aștepta ca Alex să o ceară în căsătorie pe frumoasa cântăreață, aceasta a făcut o declarație surprinzătoare. 

În această dimineața, într-un story pe Instagram, Theo Rose și-a anunțat despărțirea de Alex Leonte, fostul iubit.

Aceasta spune că cei doi s-au despărțit într-un mod amiabil și că între ei nu a fost vorba despre infidelitate. 

Tot pe Instagram, Theo Rose a recunoscut că a început o nouă relație de dragoste, alături de Anghel Damian. 

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose 

Cine e Anghel Damian. Născut în anul 1991, Anghel Damian este fiul cineastilor Anca si Laurentiu Damian. Deși ar fi putut avea o carieră în baschetul profesionist, Anghel Damian a ales să ducă mai departe tradiția familiei, urmând cursurile Universitatatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica" I.L.Caragiale" din București.

Anghel Damian a absolvit secția sectia Actorie, la clasa profesorului Adrian Titieni

Actor și scenarist, tânărul Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar,  a jucat în filme studențești, în producții UNATC, precum și în producția Hallmark William and Catherine: A Love Story și a primit o serie de premii importante pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului.

A câștigat premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internațional Cinema Iubit 2011, pentru rolurile din scurtmetrajele   Lumea se descompune în fapte  ,   Titan   și   Ce ai?

În anul 2013, își face debutul în lungmetraj cu filmul   Roxanne, care participă la Festivalul de Film de la Locarno. Tot în anul 2013 este cooptat în serialul de televiziune   Îngeri Pierduți.

A fost premiat la Gala Hop a Tânărului Actor cu cinci premii, printre care și premiul Teatrului de Comedie pentru cel mai bun actor. 

Noul iubit al lui Theo Rose, relație cu Lia Bugnar 

În relaţiile cu diferenţă mare de vârstă de obicei bărbaţii sunt mai în vârstă şi femeile mai tinere. Oamenii încearcă să înţeleagă de ce în cazul meu şi al Liei Bugnar este invers, dar răspunsul este simplu: ne plăcem şi ne iubim„ asta declara Anghel Damian în momentul în care se afla într-o relație cu actrița Lia Bugnar, o femeie cu 22 de ani mai mare decât el. 

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au cunoscut pe scenă, iar anunțul că formează un cuplu și în viața personală a stârnit un val de reacții din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Cei doi nu au ținut cont de asta și, până de curând, și-au trăit povestea de dragoste. 

„Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, declara Anghel Damian în cadrul unei emisiuni TV pe vremea când el și Lia Bugnar formau un cuplu.  

Theo Rose a avut o relație cu Alex Leonte

Frumoasa si haioasa concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities", Theo Rose, are o relatie de trei ani cu Alexandru Leonte. Dar ceea ce nu se stia este faptul ca Alex este fiul celebrului coregraf de dansuri populare cunoscut publicului drept nea Marin. Theo Rose a dezvaluit pentru revista "Viva" ca cei doi s-au intalnit la un eveniment unde cantareata era angajata si s-au placut imediat. Mai mult, Theo si Alex au hotarat sa se mute impreuna dupa scurt timp.

Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună.

Theo Rose a mai marturisit ca iubitul e i este cle care o aduce mereu pe linia de plutire atunci cand ar eo probleme. Nu de mult, cantareata a dezvaluit ca a avut o cadere nervoasa solicitand ajutorul unui psiholog pentru ca nu mai stia cum sa se adune. Cel care a fost alaturi de ea neconditionat a fost chiar Alex caruia Theo a tinut sa-i multumeasca din tot sufletul.

Theo Rose își pune iubitul în dificultate:„Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine” Care este cel mai mare defect al artistei

„Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează. Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic… E superb!

Defectele lui ar fi următoarele: e dezordonat, iar asta mă scoate din sărite de cele mai multe ori. Se enervează foarte rar, dar, atunci când o face, îşi revine foarte greu, şi asta mă agită teribil în acele situații. Şi aici se cam termină lista cu defectele lui Alex", a spus cantareata foarte emotionata.

 

 


Cookies