Seara cu eliminari la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Alexandra Ungureanu, in lacrimi. Motivul: Maurice Munteanu

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2020, 08:00

In editia din aceasta seara a emisiunii, telespectatorii vor afla cine dintre cele opt aspirante la marele premiu va fi eliminata din competitie.

Marea finala a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie cu pasi repezi, cele opt aspirante la marele titlu sunt tot mai hotarate sa ocupe un loc in ultima editie a acestui sezon, in care doar una dintre acestea va fi incoronata Cea mai  stilata celebritate din Romania.

Editia din aceasta seara a show-ului, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, se anunta a fi una incendiara, pentru ca are parte de un concept spectaculos – tinerele concurente trebuie sa defileze in tinute vestimentare pe tema “Personaje din desene animate” –,  dar si pentru ca va fi o

seara eliminatorie; una dintre cele opt concurente va fi eliminata, in urma deciziei   juriului.

Se fac strategii, se duc lupte grele in aceste ultime saptamani, inainte de Marea finala a show-ului despre stil si moda. Iar nervii, intinsi la maximum, si presiunea psihica sunt uriase.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Alexandra Ungureanu, in lacrimi

In editia din aceasta seara, Andreea Tonciu mitraliaza cu ironii la adresa Alexandrei Ungureanu, exprimandu-si dorinta, in acelasi timp, ca Alexandra sa paraseasca aceasta competitie. De aici si pana la o discutie aprinsa intre cele doua si lacrimi pe obrazul Alexandrei nu este decat un pas.

Ce va face Ruxi cu marele premiu de 100.000 de lei. Aceasta are întreg planul făcut

“Atitudinea asta defensivo-plictisita stiu ca ascunde... Nu mai bine spui ceea ce gandesti?”,  ii

cere Alexandra Andreei Tonciu.

Ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei inclestari a divelor veti putea afla din declaratiile celor doua concurente in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D! Tot in editia din aceasta seara a emisiunii, telespectatorii vor afla cine dintre cele opt aspirante la marele premiu va fi eliminata din competitie.