Medicii, INGROZITI cand au vazut radiografia unui baietel in varsta de patru luni: “E un EXTRATERESTRU”

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 03:35

Radiografia craniana a unui baietel in varsta de patru luni a aratat un lucru socant despre starea in care se afla bebelusul.

In timpul unui control de rutina, medicii au descoperit niste formatiuni tumoroase in creierul unui baietel in varsta de patru luni din Marea Britanie. Invenstigatiile suplimentare au aratat, insa, un lucru unic pana acum si lume si socant, in acelasi timp. Formatiunile nu erau canceroase, erau, de fapt, dinti care cresteau in creierul micutului.

In ciuda varstei extrem de fragede, medicii au fost nevoiti sa-i faca baiatului operatie pe creier pentru a indeparta formatiunile in care se aflau dintii.

Nu in fiecare zi scoti dinti din creierul unui om. Pana acum nu s-a mai auzit de asa ceva ”, a declarat neurochirurgul Narlin Beaty, unul din medicii care l-a operat pe baietel.

Micutul este in prezent in afara oricarui pericol. “ Daca s-ar fi nascut cu cativa ani mai devreme cand tehnologia medicala nu era atat de avansata, nu ar fi supravietuit ”, a incheiat doctorul intr-un interviu pentru jurnalistii de la Huffington Post.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii