Ediții speciale de Paște, la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!” și „ROventura” le aduc telespectatorilor povești impresionante, de sărbătoare

Author: Madalina Maftei
Foto(7)

Kanal D aduce în fața telespectatorilor, în perioada aceasta luminată a Sărbătorilor, ediții speciale ale emisiunilor „ROventura”, „Asta-i România!” și „Teo Show”, menite să împartă bucurie și stare de bine în casele românilor.

Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 10:00, la “Teo Show”,  Ana Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, ne arată cum să-ți decorezi cu stil masa de Paște. În timp ce, în studio, celebrul Mugur Mihăescu vine să ne vorbească despre viața lui dincolo de lumina reflectoarelor, cum e ca tată, dar și ce planuri are pentru Paște. Tot sâmbătă, la “Teo Show”, trecem la o confesiuni de suflet.

Proaspăt divorțat, Dinu Maxer vine la Teo să povestească cum s-a produs ruptura dintre el și Deea, după o iubire de 18 ani.

Tot sâmbătă, de la ora 15:00, “ROventura” ne deschide porțile spre o călătorie în fermecătoarea și spectaculoasa Bucovină, care așterne peisaje sălbatice, dar și poveșți alese. George Mihai și Andreea Străvoiu merg pe urmele calului huțul, la Lucina, cântă Învierea Domnului la biserica din Breaza și se bucură de ospitalitatea familiei Baciu, la Fundu Moldovei, unde bucățele tradiționale te cuceresc și te fac să revii.

Irina Loghin, la „Teo Show”, în prima zi de Paște

Duminică, în prima zi de Paști, la “Teo Show”, difuzată la ora 10:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unei întâlniri de zile mari; de mâna cu mama ei, Vica Blochina își bea cafeaua îndulcită cu dezvăluiri despre familie, împreună cu Teo Trandafir. Duminică de Paște se lasă și cu muzică bună, Emilia Dorobanțu și Paul Stângă fac show când transformă un cuvânt într-o super melodie, iar copiii vedetelor au și ei parte de provocări, în studio. Maria,

fiica Danielei Gyorfi, Ilinca, fetița lui Tudor de la Fly Project, și Alexandru, băiatul luptătorului Andrei Stoica, vor da cele mai sincere răspunsuri la cele mai trăsnite întrebări. Și, drept răsplată, se vor distra la un chimic show, cum nu ați mai văzut la TV. Ionut Dolănescu vine împreună cu soția sa in platoul “Teo Show”, la  zi de sărbătoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tot în ediția de duminică a emisiunii “Teo Show”, Irina Loghin, indrăgita interpretă de muzică populară, vine la “Teo show” pentru a oferi un interviu emoționant. Iar de peste mări și țări, românii faimoși ne vor arăta cum sărbătoresc și ne vor transmite cele mai calde gânduri.

De la ora 14:30, echipa “Asta-i România!” revine în mijlocul oamenilor care au nevoie de alinare.

Reporterii emisiunii ajung acasă la doi bătrâni izolați într-un cătun uitat de lume, pentru a le duce lumină și bucurie, în spiritul Sărbătorilor Pascale. Povestea acestor bunici este o lecție despre demnitate. Rămași singuri în satul aproape pustiu, aceștia i-au primit cu brațele deschise și cu lacrimi de bucurie pe reporterii emisiunii “Asta-i România!”