Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său. A aflat că s-a sinucis în timp ce era la Survivor România: ”Nu îmi vine să cred...”

,
Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său.
Zanni a aflat ca fratele lui s-a sinucis

Zanni, câștigătorul marelui premiu Survivor România, a făcut mărturisiri sfâșietoare despre fratele său. Faimosul a aflat că cel alături de care a crescut la orfelinat s-a sinucis în timp ce el era la Survivor.


In articol:

Zanni, recent întors în România de la Survivor a făcut primele declarații despre experiența în competiția din Republica Dominicană, dar și despre un subiect extrem de trist din viața lui. În timp ce se afla încă competiție a primit o veste sfășietoare, a fost anunțat că fratele său, așa cum îl numea, s-a sinucis.

Zanni a vorbit cu durere în suflet despre cel alături de care și-a petrecut mare parte din copilărie.

Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său

Fratele lui Zanni, Alex, un băiat mai mic cu un an decât el, a crescut alături de acesta la casa de copii. Cei doi au fost îngrijiți de mama Teo până la vârsta de 15 ani, o femeie care le-a oferit tot ce a fost mai bun.

Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său.
Zanni, dezvaluiri despre fratele lui de la orfelinat

Faimosul de la Survivor România a recunoscut că între ei a existat întotdeauna un soi de concurență.

"Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.

M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an. Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo.

Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt", ne-a declarat Zanni, pentru wowbiz.ro

Citeste si: Zanni, declarații în exclusivitate din aeroport, la întoarcerea în România. Care este primul lucru pe care câștigătorul Survivor România l-a făcut când a ajuns acasă

Câștigătorul Survivor, adevărul despre relația cu fratele său

Sfâșiat de durere, Zannidache a făcut primele declarații despre relația cu fratele său, dar și despre cum a primit vestea tragică a sinuciderii acestuia tocmai în Republica Dominicană.

Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său.
Zanni, sfasiat de durere

Deși nu și-au spus tot ce aveau pe suflet, au fost extrem de apropiați și s-au ajutat reciproc de-a lungul anilor. Ajuns în Republica Dominicană, în competiția Survivor România, Zanni a primit vestea că cel alături de care a crescut la orfelinat s-a sinucis. Până să afle de cel întâmplate, Faimosul se gândea că atunci când se va întoarce acasă o să-l ajute.

"Eu l-am iubit în sinea mea, el pe mine, dar a trebuit să ne maturizăm foarte mult ca să ne deschidem unul în fața celuilalt. Ăsta a dat puțin de șmecherie la liceu, nu mai era băiatul care învăța. Începuse să iasă prin cubluri, să simtă și el ce înseamnă golănie și eu începusem să mă gândesc ce fac în viața mea, pentru că eram conștient că mai am puțin și trebui să las joaca și copilăria, că altfel ajungeam pe stradă. Încercam să îi spun că e prea copil, să se maturizeze. Apela la mine doar când avea nevoie de mine. Am ajuns la Survivor și am aflat că el s-a sinucis. Am primit super greu informația. Mă gândeam cum să îl abordez când mă întorc, să îl ajut, să îi fac eu un plan, să se angajeze undeva. Fratele meu, nu era fratele meu de sânge, dar era fratele cu care am crescut s-a sinucis. Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns ieri, când m-am dus acasă. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat treaba asta",  a spus Zanni pentru sursa citată.

Citeste si: Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Daniel Pavel, primele declarații după Survivor România. Prezentatorul a făcut dezvăluiri uimitoare la sosirea în România: ”De un an și patru luni n-am mai fost în țară”

Anamaria Prodan vorbește despre ce nu se vede în imaginile în care e bătută de Reghecampf. Ce s-a întâmplat la Poliție: 'A căzut peste masă...'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Zanni, declarații în exclusivitate din aeroport, la întoarcerea în România. Care este primul lucru pe care câștigătorul Survivor România l-a făcut când a ajuns acasă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies