Imagini nevăzute din culisele emisiunii! Ce făceau, de fapt, Războinicii pe plaja în primele zile al competiției

,
Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor Romania
Imagini inedite cu Războinicii[Sursa foto: Instagram]

Imagini inedite cu Războinicii de la Survivor România în primele zile în competiția din Republica Dominicană. Ce făceau, de fapt, albaștrii în primele zile în junglă?


In articol:

Recent întorși din Republica Dominicană de la Marea Finală, foștii concurenți din echipa Războinicilor au postat în mediul online imagini fabuloase cu ei în primele zile în competiția Survivor România, imagini care nu s-au văzut la TV. În fotografii se poate observa ce activități aveau concurenții în primele zile în junglă.

Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor România 2021

După emoțiile trăite în Marea Finală a competiției Survivor România, concurenții s-au întors în România, unde dorul de momentele trăite în jungla Dominicană i-a cuprins. În mediul online au apărut imagini inedite, nevăzute, din culisele emisiunii. În aceste fotografii se poate observa ce activități aveau Războinicii la începuturile lor în competiție, când emisiunea abia începuse.

Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor Romania
Razboinicii in Republica Dominicana

Roxana Ghiță a fost cea care a postat pe contul său de Instagram imagini din spatele camerelor din competiția Survivor România. În fotografii concurenții au fost surprinși în diferite ipostaze ale lor pe plaja din Republica Dominicană, iar energia bună cu care au venit acasă se poate observa în imagini. Concurenții păreau extrem de încântați de ceea ce urma să se întâmple în competiție și nu se gândeau la greutățile pe care urmau să le întâmpine în concurs.

Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor Romania
Marilena si Roxana Ghita [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor Romania
Echipa Războinicilor in Republica Dominicana[Sursa foto: Instagram]

Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor Romania
Războinicii in primele zile la Survivor Romania[Sursa foto: Instagram]

Odată cu apariția acestor imagini au apărut și controverse pe internet, Războinica a fost întrebată cu au putut face poze dacă nu au avut telefoane pe tot parcursul competiției. 

Roxana Ghiță s-a sesizat și a lămurit lucrurile pentru a nu crea contoverse mai mari decât s-au iscat deja. Roșcata le-a răspuns internauților prin intermediul mai multor InstaStory, în care a lămurit neînțelegerile.

”Pentru cine nu înțelege cum au fost făcute pozele ”din spatele camerelor” pe care le-am postat. Nu am avut telefoane, doar că aveam cameră de filmat de la producție, aveam cameraman care ne filma 24/7, și l-am rugat să ne facă niște poze pe care nu ni le-au arătat până când nu s-a terminat toată competiția”, a explicat Roxana Ghița.

Citeste si: IMPORTANT: Schimbare majoră în grila Kanal D! Survivor România continuă! Când va fi difuzată emisiunea

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

ELENA MARIN, surpriză de proporții după ce s-a întors de la Survivor România 2021. Ce i-a pregătit logodnicul ei?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies