Daniel Pavel, primele declarații după Survivor România. Prezentatorul a făcut dezvăluiri uimitoare la sosirea în România: ”De un an și patru luni n-am mai fost în țară”

,
Daniel Pavel, primele declaratii după Survivor Romania
Daniel Pavel a ajuns in Romania

Daniel Pavel a ajuns în România. Cuprins de emoții, prezentatorul a făcut primele mărturisiri despre experiența Survivor România, dar mai ales și despre întoarcerea în țara natală după o lungă perioadă de timp, el locuind la Viena în prezent.


In articol:

Daniel Pavel s-a făcut remarcat prin intermediul atuurilor sale de prezentator și comentator în show-ul Survivor România. Ajuns în România, acesta a oferit primele detalii despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, dar și despre momentul revenirii pe plaiurile natale după o lungă perioadă de timp.

Cuprins de emoții, chiar din aeroport, Daniel Pavel a oferit primele declarații după Survivor România, dar și despre vizita în România.

Daniel Pavel, primele declarații după Survivor România, chiar din aeroport 

Daniel Pavel a făcut primele declarații despre experiența Survivor România, dar și despre momentul reintoarcerii în România după o perioadă lungă. Deși a petrecut șase luni pe platourile de filmare ale show-ului fenomen Survivor, de mai bine de un an prezentatorul nu a mai fost în țara natală, el locuind în prezent la Viena. Daniel Pavel a oferit primele informații despre experiența Survivor, dar și despre momentele pe care le va petrece în România.

Daniel Pavel, primele declaratii după Survivor Romania
Daniel Pavel la Survivor Romania

”Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar de un an și patru luni de zile n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și atunci m-am întors cu o mie de emoții. Am surpraviețuit și eu cu ei într-adevăr, de multe ori încercam când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică, încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta .”, a declarat Daniel Pavel pentru Kanald.ro.

Daniel Pavel, primele declaratii după Survivor Romania
Daniel Pavel, despre Survivor Romania

Citeste si: EXCLUSIV! Concurenții de la Survivor 2021 au ajuns în România. Primele declarații la cald din aeroport: ”Este inimaginabil...”

Daniel Pavel, momente memorabile la Survivor România

Daniel Pavel și-a amintit cu emoție despre cel mai fabulos moment petrecut la Survivor România, iar acesta a avut loc recent, chiar înainte de Marea Finală, când foștii concurenți au revenit în Republica Dominicană pentru a fi alături de Zanni, Andrei și Marius.

Daniel Pavel, primele declaratii după Survivor Romania
Momente fabuloase la Survivor România, Daniel Pavel

”Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți. Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ala a fost într-adevar, acum trei zile, fabulos.”, a mai spus Daniel Pavel pentru kanald.ro.

Acesta a mai precizat că toată aceată perioadă a fost uimitoare, îi va fi greu să se dezobișnuiască de fluieratul care l-a făcut remarcat ediție de ediție, însă, este momentul să dea curs unei noi experiențe, iar Survivor să rămână o poveste frumoasă de care își va aminiti cu drag.

Citeste si: Zanni, declarații în exclusivitate din aeroport, la întoarcerea în România. Care este primul lucru pe care câștigătorul Survivor România l-a făcut când a ajuns acasă

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Motivul pentru care mama Geta nu l-a susținut pe Zanni! Ce a spus aceasta despre Andrei, înainte de Marea Finală Survivor România

Anamaria Prodan vorbește despre ce nu se vede în imaginile în care e bătută de Reghecampf. Ce s-a întâmplat la Poliție: 'A căzut peste masă...'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

EXCLUSIV! Concurenții de la Survivor 2021 au ajuns în România. Primele declarații la cald din aeroport: ”Este inimaginabil...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies