EXCLUSIV! Concurenții de la Survivor 2021 au ajuns în România. Primele declarații la cald din aeroport: ”Este inimaginabil...”

Author: Ana Dinu
Finaliștii Survivor au ajuns în Romania
Sursa: Captură YouTube

Finaliștii Survivor România 2021 s-au întors din Republica Dominicană. Primele declarații în exclusivitate ale concurenților care s-au luptat să ajungă până în Marea Finală.

Momente de nedescris pe aeroportul din Capitală, concurenții de la Survivor România 2021  au fost întâmpinați de zeci de oameni care i-au susținut și le-au urmărit parcursul în cele șase luni de competiție.

Emoțiile au atins cote maxime în momentul în care finaliștii Survivor și-au revăzut familile după luni de zile petrecute în jungla dominicană. Concurenții au oferit primele declarații la cald chiar din aeroport despre experiența Survivor.

Primele declarații ale concurenților de la Survivor România 2021 din aeroport 

Concurenții de la Survivor România au ajus seara trecută în România, unde au fost întâmpinați de familii, dar și de zeci de oameni care i-au susținut și le-au fost alături pe tot parcursul în competiție.

Emoții nemărginite pe aeroportul din Capitală, unde finaliștii Survivor România au oferit primele declarații la cald despre experiența acestei competiții. 

Elena Marin a oferit primele declarații despre experiența Survivor România, despre cele șase luni petrecute în junglă. Faimoasa a precizat în exclusivitate pentru kanald.ro că este pregătită să repete din nou această experiență.

”Sunt foarte emoționată, nu-mi vine să cred de ceea ce am găsit în jurul meu, este isterie, în momentul în care mi s-a spus nu am vrut să conștientizez, parcă nu realizez, sunt cumva între vis și realitate și nu-mi dau seama exact de ceea ce se întâmplă...Cu

siguranță aș vrea să repet această experiență, acum, singura problemă care se pune este în cât timp, dacă m-ați întreba dacă plec mâine, v-aș spune că am nevoie de puțin timp, dacă ar trece o perioadă de timp în care să îmi iau toată dragostea de care am nevoie de la cei dragi și să-mi revin un pic, cu siguranță mi-ar plăcea să repet experiența”, a delcarat Elena Marin în exclusivitate pentru Kanald.ro

Marius Crăciun: ”Nu mi-am putut controla emoțiile, am bufnit în plâns”

Marius Crăciun a fost la un sigur pas de a se califica în Marea Finală, acum, întors în România, Războinicul a oferit primele declarații despre experiența sa în competiția Survivor România, dar și despre momentul culminant al acestei experiențe, fiind la un sigur pas de a se califica pentru premiul cel mare. Marius a dezvăluit care a fost cel mai greu lucru pentru el în juglă în aceste luni petrecute în Republica Dominicană.

Ce NU mai face Elena Marin de când s-a întors de la Survivor România: ”Evit să mă...”

”A părut că eram foarte aproape să ridic premiul, am avut două zile în care efectiv m-am salvat de două consilii, am câștigat colanul de imunitate, dar se pare că în ultima zi de finală nu a fost să fie ziua mea, am fost primul care a ieșit  din competiție pe plan sportiv, am fost foarte supărat și frustrat pe mine că nu am putut să fac mai mult, nu m-a avantajat deloc finalul...Cel mai greu lucru a fost foamea și fapul că nu am fost aproape de familie.”, a declarat Marius Crăciun pentru Kanald.ro.

Marius a mai precizat că este pregătit să repedete experiența Survivor din nou, însă pentru un moment are nevoie de o pauză să se refacă.

 


Cookies