Zanni, despre cele mai grele momente la Survivor România. Artistul a izbucnit în lacrimi, în direct: ”Am început să număr zilele...”

,

Zanni și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a trăit la Survivor, dar și despre relațiile de prietenie pe care le-a legat cu unii dintre concurenți.

Zannidache, câștigătorul Survivor România, a făcut dezvăluiri neașteptate despre momentele dificile în competiția din Republica Dominicană, dar și despre concurenții de care s-a apropiat în aceste luni și alături de care a legat o frumoasă relație de prietenie.

Recent întors în România, Faimosul nu stă degeaba și și-a propus să dea lovitura pe plan muzical. 

Zanni, despre momentele grele la Survivor România

Zannidache încă se află într-un proces de reacomodare la viața dinainte de Survivor România, după apropae șapte luni petrecute în jungla Dominicană departe de viața socială, de condițiile cu care era obișnuit înainte, aceste încearcă să asimileze tot ce s-a întâmplat în această perioadă. 

Faimosul a făcut dezvăluiri despe momente dificile prin care a trecut în competiția Survivor și despre cum se aștepta să fie această experiență.

”De spus, nu mi s-a spus nimic, mi s-a spus treaba pe care o știe toată lumea formatul fără mâncare, fără comunicare, fără somn, că dormim pe plăci, pustietate, mi s-au spus chestiile astea dar nu le-am luat în considerare prea mult, am zis ”E, ce o să fie așa greu, ce aveți, sunteți nebuni.”,

și când am ajuns acolo și m-a izbit, dar să înceapă să mă afecteze a fost abia prin aprilie, adică, la mine a durat ceva ca să mă afecteze, după 3-4 luni, atunci am început să număr zilele pe care credeamă că le mai am acolo. A fost foarte greu, dar nu pot să mă plâng sau fac o dramă din ce a fost acolo pentru că asta a cam fost toată viața mea.”, a spus Zanni, pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

Zanni, lacrimi amare în direct

Deși încearcă să pară puternic și că nimic nu îl poate afecta, invitat în platoul Știrilor Kanal D, Zanni a izbucnit în lacrimi, în direct. După ce a văzut un material cu momentele culminante ale sale în competiția din Republica Domincană, Faimosul a început să plângă. Zanni a dezvăluit că a legat relații frumoase de prietenie cu unii dintre concurenți și este printre puținele dăți în viața când a simțit că este iubit cu adevărat.

”E printre primele dăți în viața mea când niște oameni îmi demostrează că mă iubesc și că au încredere în mine, și că ei au plecat, și cumva îmi dădeau mie ștafeta.”, a spus Zanni printre lacrimi.

Zanni a dat cărțile de față și în cazul Anei Porgras, cei doi s-au înțeles foarte bine pe parcursul competiției, ba chiar, mulți credeau că cei doi vor avea o relație când Faimosul ar fi revenit în țară. Câștigătorul Survivor România a dezvăluit că în urma mesajelor citite în telefonul Anei a descoperit că aceasta doar încerca să se folosească de el și nimic mai mult. Acesta a mai spus că erau doar prieteni, nici nu se punea problemă de dragoste.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Cine era, de fapt, tânărul pe care Zanni îl considera fratele lui? Băiatul s-a sinucis în timp ce artistul era la Survivor România

Zanni a lansat o nouă piesă pentru susținătorii Survivor România

Câștgătorul Survivor România a lansat ieri o piesă în cinstea susținătorilor săi, care au fost alături de el în cele aproape șapte luni petrecute în competiție. În clipul piesei se pot observa fragmente din aeroport când Zanni a ajuns în țară cu trofeul ”Survivor” și a fost întâmpinat de fani.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie: zonele în care vom avea zăpadă

Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

Tocmai acum s-a aflat. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați: ”A ieșit din sala de consiliu și mi-a spus...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies