Tocmai acum s-a aflat. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați: ”A ieșit din sala de consiliu și mi-a spus...”

,
 Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați
Disputa dintre Zanni si Elena Marin la Survivor[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin a oferit detalii neștiute despre un episod care a avut loc între ea și Zanni la Survivor România, când nu erau filmați. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?


In articol:

Elena Marin a avut conflicte cu mai mulți concurenți din echipa Faimoșilor pe parcursul competiției, însă cele mai aprinse discuții au fost cu Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Detalii incredibile au ieșit tocmai acum la iveal despre cei doi, după ce Elena Marin a rupt tăcerea.

Elena Marin, dezvăluiri despre Zanni din spatele camerelor

Odată ce competiția Survivor România s-a finalizat, Elena Marin, recent întoarsă în țară, a vorbit despre relația cu fostul ei coechipier, cu care a avut nenumărate conflicte pe tot parcursul competiției. 

 Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați
Elena Marin a izbucnit in lacrimi din cauza lui Zanni

Deși majoritatea concurenților care au fost în competița din Republica Dominicană au rămas în relații bune, ba chiar au legat relații de prietenie, nu putem spune același lucru și despre Elena Marin și Zanni. Aceasta a declarat că nu crede că va deveni prietenă cu Faimosul, despre care a spus că este inteligent, dar răutăcios.

”Lucrurile între mine și Zanni stau așa cum le-ați văzut. I-am spus „baftă” la final.  E clar că fiecare și-a jucat cartea și oamenii, care de fapt au vrut să scoată în evidență că aș fi falsă sau că am anumite strategii, de fapt merg pe ideea că hoțul strigă hoțul.

Are o inteligență foarte mare, asta recunosc, dar e o inteligență distructivă, pe care o folosește în scopuri negative. E normal să avem oameni care ne plac și oameni care nu ne plac. Există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe între noi când ne vom întoarce acasă, dar tind să cred că este mică.

 Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați
Zanni, replici dure la adresa Elenei Marin

Citeste si: Cum arată Elena Marin după o schimbare radicală de look: ”Sunt într-un loc în care visam de șapte luni să ajung”

Atunci când Zanni a venit la mine, inclusiv la acea recompensă, eu m-am bucurat

foarte tare. Îmi place să răspund la răutate cu bunătate, îmi place să trec cu vederea, să nu tin ranchiună. Când m-a ales pe mine, am crezut că lucrurile se vor schimba, apoi mi-am dat seama că lucrurile nu vor fi asa, a fost ca si cum noi nu am fost acolo, noi nu am impartit aceeasi bucurie ”,  a spus Elena Marin după ce a fost eliminată.

Ce i-a spus Zanni Elenei după eliminarea de la Survivor România?

Elena Marin a vorbit despre un detaliu pe care nimeni nu știe și care a avut loc în spatele camerelor. Este vorba despre un episod care a avut loc în momentul în care ea a fost eliminată, iar toată lumea părăsise sala de consiliu.

 Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați
Elena Marin, afectata de vorbele lui Zanni[Sursa foto: Instagram]

”Ceea ce a fost cel mai dureros a fost că după ce am părăsit Consiliul am suferit, am plâns, mi-a părut foarte rău. El m-a văzut, a ieșit din sala de Consiliu și a spus „Mă bucur că ai plecat, nu ți-au ieșit strategiile și nu ai de ce să te mai prefaci”. E trist. Cred că era mai frumos să se abțină, să nu spună nimic. Asta m-a deranjat. Am crezut despre el că e inteligent, dar foloseste inteligenta in mod negativ, că este răutăcios. Nu am inteles ce anume l-a deranja la mine, de unde a pornit cearta”, a mai adăugat Elena Marin.

 Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați
Zanni, rautacios cu Elena la eliminare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: REACTIA Elenei Marin dupa ce Zanni a fost desemnat castigatorul Survivor Romania 2021! Ce au facut cei doi in fata tuturor concurentilor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arată Elena Marin după o schimbare radicală de look: ”Sunt într-un loc în care visam de șapte luni să ajung”

Pericol de inflamație cardiacă - Mai multe state au oprit sau au optat doar pentru o doză de vaccin anti-Covid-19 de tip ARNm la adolescenți și tineri

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021? Zanni si Andrei Dascalu, marii finalisti. Unul va pleca acasa cu trofeul

IMPORTANT: Schimbare majoră în grila Kanal D! Survivor România continuă! Când va fi difuzată emisiunea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies