Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

,
Zanni dă lovitura pe plan muzical
Zanni a anuntat ca il asteapta multe proiecte după Survivor[Sursa foto: Instagram]

Zanni a anunțat că va da lovitura pe plan muzical. Întors din Republica Dominicană cu marele premiu Survivor, artistul a dezvăluită că își reia activitatea dinainte și are multe surprize pentru susținătorii săi.

Zanni a declarat că are planuri mărețe după ce s-a întors din Republica Dominicană. Faimosul a dezvaluit că urmează să lanseze o nouă piesă și vrea să-și reia proiectele, imediat după ce a fost desemnat câștigătorul Survivor România.

Zanni se pregătește să dea lovitura pe plan muzical

Recent întors din competiția Survivor România, Zanni încă încearcă să se acomodeze la viața dinainte. Fanii au așteptat cu sufletul la gură declarațiile Faimosului, după ce a câștigat competiția.

Zanni dă lovitura pe plan muzical
Zanni, castigatorul Survivor

Câștigătorul Survivor nu a fost prea activ pe relețele de socializare după întoarcerea din Dominicană, căci s-a bucurat de timpul petrecut cu cei dragi și a sărbătorit victoria alături de foștii concurenți din competiție, dar și cu cei de la studio.

În urmă cu puțin timp, Zanni a postat un video pe contul lui de Instagram, în care le-a dezvăluit susținătorilor că urmează să scoată o piesă nouă în curând, lucru care i-a lipsit foarte mult în cele șapte luni petrecute în competiție.

"Știu că nu am postat nimic zilele astea, asta pentru că a fost mare haos, o să dau drumul la o piesă zilele astea, mâine, poimâine[...]"

Zanni dă lovitura pe plan muzical
Zanni revine la planurile muzicale

Totodată, acesta le-a mai spus fanilor că în scurt timp va face mai multe vloguri în care le va explica totul despre această experiență și va răspunde la orice întrebare îi va fi pusă.

"O să mă apuc imediat și de vloguri și o să vă explic absolut tot", a mai adăugat Zanni.

Citeste si: Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

Zanni este caștigătorul Survivor România 2021

Faimosul a reușit să facă față celor șapte luni petrecute în jungla Dominicană și provocărilor din competiție. Zanni și-a adjudecat trofeul Survivor, datorită performanțelor sportive de care a dat dovadă în concurs și cu ajutorul susținătorilor din România, care l-au urmărit pe fiecare traseu.

Zanni dă lovitura pe plan muzical
Zanni lansează o noua piesă[Sursa foto: Instagram]

Deși a fost un concurent controversat, acesta s-a bucurat de susținerea publicului, care l-a votat și l-a adus în fruntea clasamentului.

"De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștința. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine.", a spus faimosul, imediat după ce a fost declarat câștigător.

Citeste si: Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său. A aflat că s-a sinucis în timp ce era la Survivor România: ”Nu îmi vine să cred...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său. A aflat că s-a sinucis în timp ce era la Survivor România: ”Nu îmi vine să cred...”

Parteneriat neașteptat: ANRE a bătut palma cu omologii din Ungaria și a pus gând rău companiilor din energie

Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său. A aflat că s-a sinucis în timp ce era la Survivor România: ”Nu îmi vine să cred...”

Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies