Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România. A refuzat să mănânce din spirit de solidaritate pentru concurenți

,
Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România.
Daniel Pavel, despre Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Daniel Pavel a oferit noi detalii despre experiența din Republica Dominicană, ba chiar a mărturisit că nu a știut în ce se baga când a acceptat propunerea de a fi prezentator.


In articol:

Recent întors din Dominicană, Daniel Pavel a aterizat direct în România, unde nu a mai fost de peste un an, el locuind alături de familia sa la Viena.

Prezentatorul emisiunii Survivor România a povestit despre experiența ca prezentator, dar a oferit și detalii neștiute din spatele camerelor de filmat.

Daniel Pavel, detalii inedite despre Survivor România

Prezentatorul show-ului fenomen Survivor România a fost invitat în platoul Teo Show, unde a vorbit despre experiența în Republica Dominicană. Daniel Pavel a afirmat că nu a știut în ce se bagă când a acceptat propunerea de a fi prezentator, însă s-a documentat înainte pentru ceea ce urma.

Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România.
Daniel Pavel, a refuzat sa manace[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

”Nu! Clar, răspunsul scurt este nu, pentru că îmi dădeam seama că este un show de supraviețuire și-mi făcusem o documentare suficient cât să înțeleg că Exatlon a însemnat eminamente sportiv și încă odată o reverență lui Cosmin Cernat, o reverență lui Dan Crucieru, pentru că îi consider înaintașii mei, însă Survivor, și de la Survivor se dorea altceva și cred că aici a fost valoarea adăugată a mea, să vin cu zona de bătăli epice, cu zona de bătali istorice.”,

a dezvăluit Daniel Pavel.

Daniel Pavel este recunoscător echipei care s-a ocupat de proiectul Survivor Romania 2021, acesta a precizat că sunt niște specialiști, care au dat dovadă de profesionalism, mai ales, atunci când ploaia începea pe neașteptate.

Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România.
Daniel Pavel, nu a stiut in ce se baga[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Pentru că cu câteva secunde înainte am zis, așteptăm un pic, pentru că e o echipă de mega profesioniști, încă odată o reverență, a mea personală pentru ei, pentru că să controlezi lumina, voi știți foarte bine, lumina, sunetele, și în momentul ăla când ziceam că și concurenții sunt pregătiți și venea ploaia.”,

a mai spus Daniel Pavel.

Citeste si: Daniel Pavel, primele declarații după Survivor România. Prezentatorul a făcut dezvăluiri uimitoare la sosirea în România: ”De un an și patru luni n-am mai fost în țară”

Daniel Pavel, momente de solidaritate pentru concurenți. Refuza să mănânce când ei pierdeau jocurile pentru hrană

Daniel a mărturisit că a avut o relație foarte strânsă cu concurenții, a empatizat cu ei, cu momentele cumplite prin care treceau atunci când pierdeau jocurile pentru recompensă, astfel pentru a fi solidar cu ei refuza să mănânce, chiar dacă concurenții nu-l

vedea.

Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România.
Danel Pavel, detalii inedite despre Survivor [Sursa foto: Captură KANAL D]

”Nu. Mă vedea mâncând, însă, tata Teo, domnul doctor Teo. Pentru că Teo este, în primlul rând, un clinician, un doctor de frontline, foarte puternic, și mi-a zis, băi, Daniele, foarte bine, am înțeles asta, bravo, dar nu. Am mâncat aproape ca și ei în sensul că porțiile s-au redus, am și slăbit cam 10 kilograme.”, a mai spus Daniel Pavel. 

Citeste si: Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Daniel Pavel, primele declarații după Survivor România. Prezentatorul a făcut dezvăluiri uimitoare la sosirea în România: ”De un an și patru luni n-am mai fost în țară”

România, arătată cu degetul în Europa: Capitolul la care este codașă în UE

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Motivul pentru care mama Geta nu l-a susținut pe Zanni! Ce a spus aceasta despre Andrei, înainte de Marea Finală Survivor România

Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies