Tocmai acum s-a aflat! Cine era, de fapt, tânărul pe care Zanni îl considera fratele lui? Băiatul s-a sinucis în timp ce artistul era la Survivor România

,
Cine era fratele lui Zanni?
S-a aflat cine era fratele lui Zanni[Sursa foto: Instagram]

Abia acum s-a aflat cine era tânărul pe care Zanni îl considera fratele lui. Băiatul s-a sinucis în luna martie a acestui an, în timp ce Faimosul încă era la Survivor.


In articol:

S-a aflat cine era băiatul pe care Zanni îl considera fratele lui, alături de care și-a petrecut mare parte din copilărie. Alexandru este băiatul care, în luna martie, s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București.

Cine era, de fapt, fratele lui Zanni?

Zanni a primit o veste devastatoare când era încă în Republica Dominicană. Alexandru, prietenul său, pe care îl considera ca pe propriul frate, alături de care și-a petrecut mare parte din copilărie s-a sinucis. Tânărul s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București, în zona Vitan, în luna martie a acestui an.

Cine era fratele lui Zanni?
Zanni, castigatorul Survivor, a primit o lovitura grea[Sursa foto: Instagram]

Zanni și Alex au crescut împreună la aceeași casă de copii și erau foarte apropiați. Cei doi au fost crescuți de mama Teo, o femei care le-a oferit tot ce era mai bun.

După ce artistul a plecat la Survivor România, nu a mai știut nimic de fratele său. Alexandru renunțase la facultate și era instructor de fitness. Apropiații tânărului de 22 de ani au declarat că avea probleme cu substanțele interzise.

Timp de două ore, Alexandru a stat pe acoperișul căminului, iar apoi a recurs la un gest extrem și s-a aruncat în gol.

La fața locului se aflau salvatori, negociatori și chiar iubita tânărului, însă nimic nu l-a putut convinge pentru a coborî. După o oră în care medicii l-au resuscitat, organismul lui Alexandru a cedat și a fost declarat decesul.

Cine era fratele lui Zanni?
Alexandru s-a aruncat de pe acoperis[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați: ”A ieșit din sala de consiliu și mi-a spus...”

Zanni, despre relația cu fratele său

Câștgătorul Survivor România a declarat că Alex era exact ca fratele lui, au crescut împreună și erau foarte competitivi din multe puncte de vedere. Zanni își propusese ca la întoarcerea în țară sa încerce să-l ajute să revină pe linia de plutire, însă a fost prea târziu.

Cine era fratele lui Zanni?
Zanni avea o relatie apropiata cu fratele lui[Sursa foto: Instagram]

”Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.

M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an.

Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt", ne-a declarat Zanni.

Citeste si: Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

 

Citește-ne pe
Citește și:

Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

Vasile Dîncu: 'Nu putem să credităm un guvern care a dus România în această groapă'

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Ce a făcut Zanni când a aflat că fratele său a murit? ”Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns... ”

Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său. A aflat că s-a sinucis în timp ce era la Survivor România: ”Nu îmi vine să cred...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies