Yildiz din serialul Prețul fericirii a fost cerută în căsătorie! Iată cine este alesul inimii sale și când va avea loc nunta! Celebra actriță Eda Ece este în culmea fericirii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2023, 14:02
eda ece Foto(4)

Eda Ece, alături de buna ei prietena si colega, Şevval Sam 

Sursa: Instagram Şevval Sam

Carismatica Yildiz din serialul Prețul fericirii va fi mireasă! Iată cu cine se va căsători superba actriță Eda Ece și când va avea loc evenimentul care se anunță unul grandios!

Eda Ece se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație. Deși are doar 32 de ani, frumoasa actriță a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte, încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. De-a lungul celor cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, Eda Ece a fascinat telespectatorii cu diverse roluri jucate în producții de excepție.

Publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2019, când a jucat în serialul Prețul fericirii, în rolul Yildiz, care i-a adus mare succes în carieră. De curând, îndrăgita actriță anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, renumitul baschetbalist, Buğrahan Tuncer (29 de ani), alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru ani.

Yildiz din serialul Prețul fericirii a fost cerută în căsătorie! Iată cine este alesul inimii sale și când va avea loc nunta

Eda Ece s-a născut în anul 1990, în Istanbul, într-o familie de actori celebri. Astfel, încă din copilărie micuța Eda a luat contact cu lumea cinematografiei și a început chiar să joace pe platourile de filmare pe când era adolescență și de atunci s-a dedicat trup și suflet carierei sale, având o evoluție uimitoare.

Citește și: Celebra Eda Ece, protagonista serialului Prețul fericirii, s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19! Cum se simte acum îndrăgita actriță!

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Talentata Eda Ece a debutat pe platourile de filmare la vârstă de 21 de ani, în distribuția serialului Pis Yedili, care a reprezentat rampă de lansare și i-a adus un prim mare succes. Pentru că a dovedit un talent desăvârșit, Eda Ece a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții de amploare. În anul 2018 a fost cooptată în distribuția serialului Prețul fericirii, în rolul principal, Yildiz,

care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

“Pretul fericirii”, o fascinanta poveste de familie ajunge la final de sezon! De curând, celebra actrița a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, celebrul jucător de baschet, Buğrahan Tuncer. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o superbă poveste de dragoste de aproape patru ani și au declarat deseori că își doresc să își întemeieze împreună o familie. Potrivit viatcuaromadecafea.com, actrița va îmbrăcă rochia de mireasă chiar în această vară, mai precis, în ziua de 8 iunie, iar evenimentul se va desfășura la un hotel aflat pe malul mării, în districtul Beșiștaș, din Istanbul.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, surprinsă în compania noului ei iubit! Cine este bărbatul superb care i-a cucerit inima celebrei actrițe Eda Ece?

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?