Yildiz din serialul Prețul fericirii, surprinsă în compania noului ei iubit! Cine este bărbatul superb care i-a cucerit inima celebrei actrițe Eda Ece?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2021, 01:21
video Foto(4)

Eda Ece este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație din Turcia, care a fascinat publicul cu rolurile sale.

Deși are doar 31 de ani, Eda Ece a acumulat deja peste cincisprezece ani de experiență în domeniul actoriei, deoarece a jucat pentru prima dată într-un serial de televiziune de la o vârstă foarte frageda. Treptat, Eda a reușit să cucerească inimile telespectatorilor care i-au admirat talentul și ambiția de fier și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Yildiz din serialul Prețul fericirii, suprinsa în compania noului ei iubit!

Eda Ece a venit pe lume în anul 1990, în Istanbul, într-o familie de actori. Deși a îndrăgit de mică lumea mirifică a teatrului și a dorit să le calce pe urme părinților săi, Eda a decis la vrâstă majoratului să urmeze Facultatea de Psihologie, însă ulterior a realizat că nu poate renunta la visul ei de a deveni o mare actrița și atunci a hotărât să studieze o școală privată de actorie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul.

Carismatică Eda Ece a debutat în teleziune la 21 de ani, în serialul "Pis Yedili" iar apoi au urmat multe alte roluri care au ajutat-o să se dezvolte, această fiind cooptată în numeroase proiecte precum:" Beni Böyle Sev", "Iliski Durumu Karisik", "Deli Dumrul". În anul 2016, i-a revenit rolul principal în filmul "Görümce". Însă de departe rolul care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră este cel jucat în serialul Prețul fericirii, în care a interpretat rolul Yıldız, o femeie extrem de ambițioasă. 

Citeste si: Ea este cea mai importanta persoana din viata celebrei Eda Ece! Iata ce familie frumoasa are talentata actrita!

Dincolo de platourile de filmare, Eda Ece încearcă să se dedice și familiei sale și noului ei iubit, un celebru baschetbalist, Buğrahan Tuncer. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani și se îndreaptă cu pași repezi către o posibilă căsătorie.

În ultima vreme sunt surprinși din ce în ce mai mult împreună, semn că relația lor este una extrem de serioasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Eda Ece a fost surprinsă pe plajă Yeniköy, alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer, îmbrăcăți în ținute sport. Că de fiecare dată Eda s-a arătat destul de reticență la vederea jurnaliștilor și a încercat să se eschiveze așa cum a făcut-o și în ultima vreme, semn că nu își dorește să dezvăluie detalii din culisele vieții sale amoroase.

Citeste si: Eda Ece, frumoasa Yildiz, din “Pretul fericirii”, prietena animalutelor fara stapan

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!