Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor! “Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile“

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iul 2024, 13:01

Yiğit Kirazcı a evidențiat frumusețea autentică a regiunii de pe coasta nordica a Marii Egee.

Yiğit Kirazcı, celebrul actor cunoscut pentru rolul său de avocat în serialul "Tablou de familie", difuzat de luni până vineri pe Kanal D, a oferit recent un interviu captivant pentru publicația Retouch mag, unde a oferit o privire asupra vieții și carierei sale si a subliniat valorile și filosofia de viață care îl ghidează.

Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale

Printre altele, actorul din serialul difuzat la Kanal D si-a împărtășit gândurile cele mai profunde despre frumusețea locului natal al mamei sale, Nordului Egeei, valoarea banilor și provocările profesiei de actor. Yiğit Kirazcı a evidențiat frumusețea autentică a regiunii de pe coasta nordica a Marii Egee, accentuând legătura sa personală cu această zonă.

Mama mea este din Ören, un sat din districtul Burhaniye din Balıkesir.

Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile. Mirosul care apare după ploaie vara nu se găsește nicăieri altundeva”
,
a spus actorul, reușind să transmită farmecul unic și atmosfera idilică a acestui colț de paradis.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Yiğit Kirazcı, actorul care interpretează rolul Yildirim în serialul "Tablou de familie"! Iată cât de frumoasă este fosta lui iubită și câți ani a durat relația lor

În ceea ce privește relația dintre bani și fericire, Kirazcı a oferit o perspectivă filosofică și profundă.

" Banii sunt doar un mijloc, nu scopul în sine. Ei pot aduce o fericire indirectă și temporară, desigur. În zilele noastre, au mult mai multă valoare decât ar trebui. Dar, la sfârșitul zilei, când îți pui capul pe pernă, nu îți poți liniști conștiința cu bani, la fel cum nu îți poți plăti facturile cu conștiința.

Este dificil, așadar”, a explicat el, subliniind importanța echilibrului și a valorilor morale în viață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Citește și: Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

Referindu-se la abordarea sa în actorie, Yiğit Kirazcı a vorbit despre dedicarea și pasiunea sa pentru meserie. "Când citesc un proiect, încerc să înțeleg ce îmi transmit personajul și povestea. Mă uit la ce simt în legătură cu acea poveste și mă imaginez jucând. Dacă mă entuziasmează, atunci poziția personajului în poveste nu contează prea mult pentru mine. În cele din urmă, sunt un actor și mă străduiesc să fac dreptate rolului în cel mai bun mod posibil", a mărturisit el, evidențiind angajamentul său de a aduce autenticitate fiecărui rol pe care îl interpretează.

Telespectatorii Kanal D il pot urmari in serialul "Tablou de familie", difuzat de luni până vineri la ora 20:00 pe Kanal D; Kirazcı îl interpretează pe Yıldırım Şahin, un avocat de divorțuri de succes, cunoscut pentru inteligența, ambiția și carisma sa. Yıldırım este prieten din facultate cu Azra și Sergen, iar relația sa complexă cu Azra adaugă un plus de tensiune serialului.