Drama neștiută a actorului Yiğit Kirazcı, din serialul "Tablou de familie" ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D: “Aveam șanse de supraviețuire de doar 5%”

Autor: Diana Tilă

Pe Kirazci, telespectatorii l-au îndrăgit deja în producția ''O dragoste''.

Yiğit Kirazcı, actorul cunoscut publicului din România pentru rolul Rüzgar, din serialul „O dragoste”, va putea fi urmărit pe micul ecran, tot la Kanal D, în rolul personajului Yıldırım, din serialul "Tablou de familie", ce va avea premiera pe 27 iunie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Gökçe Bahadır, protagonista serialului ”Tablou de familie”, o artistă completă. La fel ca personajul pe care îl interpretează, frumoasa actriță a trecut ea însăși printr-un divorț dureros

Drama neștiută a actorului Yiğit Kirazcı, din serialul "Tablou de familie"

Yiğit Kirazcı este chipeș, talentat și unul dintre rasfățații cinematografiei turcești, fiind preferatul regizorilor pentru talentul său incontestabilbil și pasiunea cu care abordează fiecare rol.

Este unicul copil al unei familii înstărite. Mama sa este din Ören, tatăl din Xanthi, însă pentru talentatul actor rădăcinile sunt în Ören, orașul în care își petrece fiecare vară.

S-a născut sub spectrul unei stele norocoase, având doar 5% șanse de supraviețuire la naștere, însă s-a agățat de viață cu toată forța și a uimit personalul medical. Când actorul avea doar 17 ani, viața avea să îi mai dea o lovitură grea, grăbindu-i maturizarea.

"La naștere am avut cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului și aveam și o bronșită astmatică. Am stat în incubator două săptămâni, aveam șanse de supraviețuire de doar 5%.

Pentru că aveam astm, părinții m-au trimis la bunica în Munții Kaz. Am crescut acolo, înconjurat de natură, cu dragoste, timp de doi ani. M-am întors la Istanbul când aveam 3 ani. La 17 ani viața mi-a mai dat o lecție, atunci când tatăl meu s-a îmbolnăvit grav. Se întorcea de la un târg din Filipine și a dormit pe tot timpul zborului. Două zile a fost bine și apoi, într-o dimineață, s-a trezit cu partea stânga a corpului paralizată, vomita.
A fost în terapie intensivă timp de două luni. A fost foarte greu la început, eram tânăr. Tatăl meu este un om plin de viață și îi face pe oameni fericiți.... Ca urmare a bolii sale, el nu poate folosi, în prezent, 64% din corpul său"
, a declarat Yiğit Kirazcı, potrivit hurriyet.com.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Familia sa a trecut prin momente extrem de dificile în continuare. Au fost nevoiți să închidă afacerea familiei și să plătească datorii foarte mari. După ce a absolvit Liceul Koç, Yiğit Kirazcı a început să lucreze ca model pentru a câștiga bani, devenind principalul susținător financiar al părinților săi.

Yiğit Kirazcı s-a născut la Istanbul în 1983. Originar din Burhaniye, Kirazcı a absolvit Universitatea Bilgi, Facultatea de Comunicare, Departamentul de Publicitate.

În timpul facultății a activat ca model și a jucat în mai multe reclame. A debutat în 2007 în serialul “Son Tercih” și de atunci a primit numeroase roluri în seriale și filme de lung metraj.

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

În serialul “Tablou de familie”, telespectatorii Kanal D îl vor vedea în rolul lui Yıldırım, un avocat de succes, carismatic, inteligent, specializat în divorțuri. Iubește competiția și este foarte ambițios. Punctul său slab este Azra, colega sa de facultate, de care a fost îndrăgostit și care l-a trădat căsătorindu-se cu prietenul său, Sergen, chiar în ziua în care Yıldırım i-a declarat iubirea. Viața, însă, are alte planuri pentru cei doi care se reîntâlnesc într-un moment dificil pentru Azra; perspectiva propriului său divorț.

 

 

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.