GALERIE FOTO! Cod roșu de seducție! Yiğit Kirazcı, avocatul sexy din serialul "Tablou de familie", într-un pictorial incendiar

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iul 2024, 11:45
video Foto(6)

Yiğit Kirazcı, actorul faimos pentru rolul său de avocat în serialul "Tablou de familie", difuzat de luni pana vineri, la Kanal D, a încins atmosfera cu un pictorial de senzație. La cei 40 de ani ai săi, Kirazcı continuă să fascineze publicul și să atragă admirația fanilor din întreaga lume.

Yiğit Kirazcı, avocatul sexy din serialul "Tablou de familie", într-un pictorial incendiar

În cadrul pictorialului pentru publicația Retouch mag, Yiğit Kirazcı a oferit si un interviu în care a împărtășit detalii despre viața și cariera sa, dezvăluind momente semnificative din viata sa și planurile de viitor. El a povestit despre experiențele sale unice, inclusiv despre perioada petrecută în Argentina: "La 27 de ani am plecat în Argentina și am locuit acolo timp de 6 luni. Dacă aș avea ocazia, aș face-o din nou.

A fost o experiență minunată pentru mine."
Cuba este altă destinație pe care si-ar dori să o descopere.

Citește și: Drama neștiută a actorului Yiğit Kirazcı, din serialul "Tablou de familie" ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D: “Aveam șanse de supraviețuire de doar 5%”

Recunoscut pentru energia și originalitatea pe care le aduce fiecărui personaj, Yiğit Kirazcı se remarcă prin stilul său unic, frumusețea sa distinctivă și carisma incontestabilă.

Este un actor excepțional, apreciat atât pentru calitățile profesionale, cat si pentru fizicul atractiv și personalitatea sa vibrantă. Cu un stil de viață nonconformist, el reușește să inspire și să captiveze publicul prin fiecare rol interpretat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

În serialul "Tablou de familie", difuzat de luni până vineri la ora 20:00 pe Kanal D, Kirazcı îl interpretează pe Yıldırım Şahin, un avocat de divorțuri de succes, cunoscut pentru inteligența, ambiția și carisma sa. Yıldırım este prieten din facultate cu Azra și Sergen, iar relația sa complexă cu Azra adaugă un plus de tensiune serialului.

Citește și: Cine este și câți ani are Yiğit Kirazcı, actorul care joacă rolul Rüzgar în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare

Yiğit Kirazcı a demonstrat de-a lungul carierei sale că este unul dintre cei mai talentați și de succes actori din industrie, aducând mereu un aer proaspăt și o atitudine distinctivă în fiecare rol. "Cod roșu de seducție" este cu siguranță expresia care îl definește perfect pe actorul care a cucerit si publicul din România.