Vremea se răcește și sunt anunțate minime negative. Prognoza meteo ANM miercuri, 21 decembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 decembrie 2022

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță temperaturi scăzute pentru ziua de miercuri, 21 decembrie 2022. Iată prognoza meteo pentru toate regiunile țării.

Vremea se schimbă de la o zi la alta, astfel că dacă în zilele precedente meteorologii anunțau o creștere a temperaturilor, pentru ziua de miercuri, 21 decembrie 2022, ANM anunță că temperaturile vor fi destul de modeste.

Iată prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 decembrie 2022. 

Prognoza meteo ANM miercuri, 21 decembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În cursul zilei de miercuri, 21 decembrie 2022, temperaturile se vor menține scăzute, chiar dacă vor fi în creștere ușoară față de ziua precedentă. Astfel, conform informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), ziua de miercuri aduce temperaturi modeste, în special pe timpul nopții.

Meteorologii anunță că maximele se vor încadra între 7 și 11 grade în Banat, Transilvania, Maramureș și Crișana, în timp ce minimele se vor situa între -4 și 3 grade.

Ceva mai cald va fi în partea de sud a țării, acolo unde maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între 5 și 13 grade. În aceste zone, noaptea de miercuri spre joi va aduce minime cuprinse între -5 și 0 grade.

Frig va fi și în zona Moldovei, acolo unde temperatura minimă va coborî până la -5 grade.

Pe timpul zilei, atmosfera va fi una plăcută în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi mai mult senin, însă izolat pot să se mai strângă și câțiva nori. Cu toate acestea, meteorologii nu anunță ploi sau alte precipitații. În zona Moldovei, atmosfera va fi ceva mai mohorâtă, dar nici aici nu va ploua.

Vântul va sufla slab și moderat atât ziua, cât și după lăsarea serii. 

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun în București. Prognoza meteo în ziua de 25 decembrie 2022

Vremea în București miercuri, 21 decembrie 2022

Meteorologii anunță vreme bună la București la mijlocul acestei săptămâni. Cerul va fi senin, iar soarele va străluci cu putere, însă nu va încălzi prea mult atmosfera, având în vedere că se va înregistra o maximă de doar 5 grade în timpul zilei. Noaptea de miercuri spre joi aduce o temperatură negativă, astfel că mercurul din termometre va coborî până la -5 grade, iar cerul va fi parțial noros. 

Horoscop chinezesc marți, 24 ianuarie 2023: Zodiile care au motiv de bucurie. Roata se întoarce în favoarea lor la început de An Nou Chinezesc 2023

Vremea în Brașov miercuri, 21 decembrie 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, însă nici vorbă de ninsoare, nici măcar în regiunile montane. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 21 decembrie 2022, la Brașov se va înregistra o maximă de 6 grade, în ușoară creștere față de ziua precedentă. Vremea va fi frumoasă, soarele va fi prezent pe cer, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, minima va coborî până la -1 grad, iar cerul va fi parțial spre predominant noros. 

Vremea în Constanța miercuri, 21 decembrie 2022

Miercuri, la Constanța va fi predominant însorit, iar temperatura va urca până la 8 grade. Se anunță un cer senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, minima va fi de 3 grade, iar cerul va rămâne în continuare senin, fără să fie condiții de precipitații. 

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun 2022 în România. Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies