Vremea de primăvară în România, în următoarele zile. Anunțul ANM: Vom avea 18 grade pe 18 și 19 ianuarie 2023!

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 ian 2023, 14:45

Vremea de primăvară în România, în următoarele zile

Sursa: Unsplash

Cu toate că ne aflăm în luna ianuarie a anului 2023, temperaturile sunt mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă.

În zilele următoare se vor înregistra temperaturi de primăvară în întreaga țară, aceasta este prognoza meteo pentru perioada zilele de 18 și 19 ianuarie 2023.

Citește și: Horoscop dragoste februarie 2023. Luna iubirii le aduce acestor nativi șansa de a-și întâlni sufletul pereche

Prognoză meteo ANM miercuri, 17-19 ianuarie 2023

Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza meteo ce îi așteaptă pe bucureșteni în perioada 17 ianuarie, începând cu ora 11:00 și 19 ianuarie, până la ora 18:00.

În această perioadă, temperaturile vor crește semnificativ, valorile fiind cu mult peste cele normale ale acestei perioade a anului. Maximele ce se vor înregistra în București în perioada 17-19 ianuarie vor fi cuprinse între 14-20 de grade, minimele ajungând la 7-10 grade.

Chiar dacă cerul va fi înnorat, precipitațiile vor fi slabe, iar vântul va sufla moderat și slab, rar având loc ușoare intensificări ale acestuia.

Și în Banat temperaturile vor fi crescute față de cele specifice lunii ianuarie, valorile maxime ajungând la 12-15 grade, iar minimele la 4-8 grade. În perioada 17-19 ianuarie, precipitațiile din zona Banatului vor fi frecvente și local se vor înregistra cantități însemnate de apă.

Citește și: Horoscop chinezesc miercuri, 18 ianuarie 2023: Zodiile care depășesc cu ușurință obstacolele. Previziuni de bun augur la finalul anului Tigrului de Apă

Cum va fi vremea în restul zonelor din România

În Crișana, la fel ca în zona Banatului, oamenii vor avea parte de o vreme similară cu cea din timpul primăverii, temperaturile maxime ajungând la 12-15 grade, iar cele minime la 4-8 grade. Precipitațiile vor fi frecvente și în această zonă, local se vor acumula cantități de apă însemnate.

Nici zona Transilvaniei nu va resimți temperaturile iernii în perioada 17-19 ianuarie, valorile maxime vor fi cuprinse între 9-15 grade, iar minimele vor fi între 0-5 grade. În acest interval de timp vor fi precipitații locale, temporare.

Până la data 23 ianuarie, în zona Maramureșului se vor înregistra temperaturi mai mari față de cele normale, cu o medie a temperaturilor maxime de 10-13 grade, iar a temperaturilor minime de 1-5 grade. Ploile se vor regăsi și în această regiune, fiind frecvente și locale, cantitative.

În regiunea Moldovei, valorile vor fi semnificativ mai ridicate față de cele normale, maximele temperaturilor ajungând la 6-13 grade, chiar mai mult în timpul zilei, iar minimele temperaturile fiind cuprinse între 0-6 grade.

Temperaturile ce se vor resimți în perioada 17-19 ianuarie 2023 vor fi ridicate pentru această perioadă a anului, temperaturile maxime fiind cuprinse între 11-17 grade, minimele ajungând între 5-10 grade.

În Muntenia se vor resimți valori de până la 20 de grade în perioada 17-19 ianuarie 2023, minimele în aceste zile fiind cuprinse între 4-8 grade. Precipitațiile vor fi prezente, însă pe arii restrânse, fiind ploi slabe.

Horoscop chinezesc miercuri, 1 iunie 2022: Trăiește-ți vara cu curaj! Zodiile pentru care prima zi de vară va fi o adevărată binecuvântare

Și în Oltenia temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului, maximele putând să ajungă la temperaturi cuprinse între 13-19 grade, iar minimele fiind cuprinse între 4-8 grade.

Citește și: Vacanța de Paște 2023: Câte zile libere vor avea elevii?

Sursa: meteoromania.ro 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies