Mica Unire 2023: Mesaje, urări și felicitări. La mulți ani de 24 ianuarie!

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 24 ian 2023, 08:39

Mesaje și gânduri bune cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române - Mica Unire

Sursa: freepik.com

Urări, felicitări și mesaje de La mulți ani de Mica Unire 2023. Cele mai frumoase gânduri pe care le poți transmite în mesaje și SMS-uri pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române.

Mica Unire 2023. Urări, felicitări și mesaje de La mulți ani de 24 ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române.

Data de 24 ianuarie marchează unirirea Moldovei cu Ţara Românească (1859) sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza (1859-1866), eveniment de o importanță majoră în istoria României. 

Citește și: 24 ianuarie 2023: Toate informațiile istorice pe care trebuie să le știi despre Mica Unire

Mesaje 24 ianuarie 2023. Mica Unire 

24 ianuarie 2023. 164 de ani de la Unirea Principatelor Române. „La mulți ani, România.

La mulți ani, Români!” 

„Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani, Române de Mica Unire 2023!” 

„La mulți ani, dragi români! Sănătate, bunăstare, prosperitate si succes cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române!” 

Cele mai sincere urâri de bine, prosperitate și pace cu ocazia împlinirii a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române!” 

„Fie ca data de 24 ianuarie să vă aducă multă sănătate, fericire și împlinire. La mulți ani, dragi români!”

Citește și: 164 de ani de la Mica Unire: Slujbă de „Te Deum” în toate bisericile din România. Clopotele vor fi trase timp de un minut de Mica Unire 2023

Mesaje și SMS-URI pentru 24 ianuarie 2023-  ziua Unirii Principatelor Române 

„La mulți ani și cele mai sincere și călduroase urări de Mica Unire 2023! La mulți ani, român drag!” 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim și să ne respectăm Patria! La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!„ 

„La mulți ani, români! O zi cu soare și bucurie în suflet de Mica Unire!” 

„Mult e dulce și frumoasă limba ce-o vorbim. Altă limbă armonioasă ca ea nu găsim. La multi ani, România! 164 de ani de la Mica Unire!”

Mica Unire 2023. Urări și gânduri bune pentru cei dragi 

„Doar în limba ta durerea poţi s-o mângâi, iar bucuria s-o preschimbi în cânt! Un vers și un gând bun pentru tine de Mica Unire 2023!” 

„De 24 ianuarie vreau să-ți urez tot binele din lume și să fii mândru mereu că ești român. La mulți ani!” 

„Să fii mandru de a ta țară azi și în fiecare zi! La mulți ani, române!” 

România este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și a celor de mai apoi. La mulți de Mica Unire!” 

„Astăzi, pe 24 ianuarie, își doresc să fii fericit, liniștit și mândru că ești român. La mulți ani!” 

„Cu ocazia Zilei Micii Uniri vă doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani!”

„Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române vă doresc succes și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări, prosperitate și bunăstare!”

Când este Sfântul Andrei în 2022. Iată în ce zi a săptămânii pică sărbătoarea. Minivacanță de 5 zile pentru o categorie de angajați

Citește și: Felicitări de La mulți ani pentru ziua de naștere. Cele mai frumoase urări

24 ianuarie 2023 zi liberă națională 

24 ianuarie a devenit zi de sărbătoare naţională în anul 2014, atunci când Camera Deputaţilor a adoptat Legea nr. 171/2014 pentru  declararea zilei de 24 ianuarie- Ziua Unirii Principatelor Române. Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de promulgare la 16 decembrie 2014. 

Doi ani mai târziu, la 6 septembrie 2016, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat un proiect de lege, care completează Codul muncii, prin care  ziua de 24 ianuarie- Ziua Unirii Principatelor Române a fost declarată sărbătoare legală nelucrătoare. 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies