Vremea continuă să fie deosebit de caldă. Ce maxime se vor atinge în București. Prognoza meteo ANM sâmbătă, 5 noiembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 5 noiembrie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Meteorologii anunță că temperaturile se vor situa peste valorile normale pentru acest moment al anului în cursul zilei de sâmbătă. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 5 noiembrie 2022.

Se anunță o zi de sâmbătă cu vreme deosebit de caldă la nivelul întregii țări. Iată ce maxime se vor atinge în București, dar și în restul regiunilor.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 5 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Valorile termice vor fi cu mult peste cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță temperaturi ridicate pentru ziua de sâmbătă și o vreme în general frumoasă în majoritatea zonelor.

Astfel, maximele din timpul zilei de sâmbătă se vor situa între 14 și 22 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 5 și 15 grade.

În regiunile estice și noaptea în cele sudice se mai pot strânge norii, meteorologii anunțând ploi slabe și burniță. Dimineața, în zonele joase de relief se va semnala ceață.

În estul și sudul țării, dar și pe crestele Carpaților Meridionali și Carpaților de Curbură, meteorologii anunță că vor mai fi intensificări de scurtă durată ale vântului. 

La nivelul întregii țări, ziua de sâmbătă va fi caracterizată printr-o vreme frumoasă și mult mai caldă decât ar fi normal pentru primele zile din luna noiembrie. 

Citeste si: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

Vremea în București sâmbătă, 5 noiembrie 2022

La București sunt anunțate valori termice mult mai ridicate decât normalul perioadei. Maxima din timpul zilei va urca până la 20 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar la început de zi vor mai fi condiții de ceață. Noaptea, vântul va sufla moderat, cerul va fi mai mult noros, iar minima va fi cuprinsă între 10 și 12 grade.

Revelion 2023. De ce e bine să te îmbraci în roșu de Revelion. Iată de ce să porți această culoare în noaptea dintre ani

Vremea în Brașov sâmbătă, 5 noiembrie 2022

Ziua de sâmbătă aduce o temperatură mai ridicată decât în ziua precedentă, însă cerul va fi mai mult noros. Meteorologii anunță că se va înregistra o maximă de 19 grade în timpul zilei. Cerul va mai prezenta unele înnorări, însă nu va ploua. Noaptea se anunță un cer noros și o minimă de 7 grade.

Vremea în Constanța sâmbătă, 5 noiembrie 2022

Deși vor mai fi nori la Constanța în cursul zilei de sâmbătă, meteorologii anunță că vor mai fi și perioade cu soare. Maxima va atinge 19 grade, iar atmosfera va fi plăcută. După lăsarea serii, cerul va fi parțial noros și este anunțată o minimă de 14 grade.

Citeste si: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies