Vreme schimbătoare și temperaturi în scădere comparativ cu ziua precedentă. Prognoza meteo ANM joi, 24 noiembrie 2022

,
prognoza meteo anm 24 noiembrie 2022

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 noiembrie 2022

[Sursa foto: unsplash]

Vremea va fi în continuare închisă în cursul zilei de joi, iar temperaturile se vor afla în scădere. Iată prognoza meteo ANM pentru joi, 24 noiembrie 2022.

Pentru ziua de joi, meteorologii anunță o vreme mohorâtă în majoritatea regiunilor.

Chiar dacă ploile nu vor mai fi însemnate cantitativ, atmosfera se va menține închisă și vremea va fi rece. Iată cum arată vremea în București și în țară joi, 24 noiembrie 2022.

Prognoza meteo ANM joi, 24 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pe parcursul zilei de joi, vremea va fi destul de schimbătoare, astfel că dacă în anumite zone cerul va fi în permanență acoperit de nori și vor mai fi ploi, în alte regiuni va mai ieși și soarele după prânz. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile vor fi în ușoară scădere față de ziua precedentă, însă se vor încadra în limitele normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie.

Astfel, la orele prânzului, maximele vor fi cuprinse între 4 și 15 grade, cu cele mai ridicate temperaturi în zona litoralului. Minimele din noaptea de joi spre vineri se vor menține, în general pozitive, încadrându-se între 1 și 5 grade, însă în zona Moldovei se pot înregistra și minime negative.

Cât despre precipitații, acestea vor fi prezente în special în zonele montane, la altitudini înalte fiind vorba despre precipitații mixte. În restul țării, vremea va fi închisă, cerul va fi mai mult noros și izolat pot să mai apară ploi de scurtă durată. 

Vântul se va mai domoli, astfel că va sufla slab și moderat, atât în timpul nopții, cât și ziua.

vremea joi 24 noiembrie 2022

În regiunile montane înalte pot să mai apară ninsori slabe

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022. Cum va fi vremea în minivacanța programată la finalul lunii noiembrie

Vremea în București joi, 24 noiembrie 2022

În Capitală, ziua de joi aduce o vreme ceva mai frumoasă comparativ cu ziua precedentă. Dacă miercuri au mai fost ploi, pentru ziua de joi, meteorologii anunță un cer noros, dar vor mai fi și perioade cu soare. Temperaturile din timpul zilei, dar și cele nocturne vor fi mai scăzute față de ziua precedentă. Astfel, maximele nu vor depăși 9 grade, în timp ce minimele din noaptea de joi spre vineri vor coborî până la 2 grade. După lăsarea serii se vor strânge din nou norii, dar nu va ploua.

Vremea în Brașov joi, 24 noiembrie 2022

Pentru zona Brașovului, meteorologii anunță ploi în cursul zilei de joi, 24 noiembrie 2022. Atmosfera va fi închisă, cerul va fi acoperit de nori și vor fi precipitații sub formă de ploaie. Ziua, maxima din termometre nu va trece de 6 grade. Noaptea se va înregistra o temperatură minimă de 1 grad și vor mai fi ploi. 

Vremea în Iași joi, 24 noiembrie 2022

Se anunță o zi cu vreme rece și schimbătoare și la Iași. Meteorologii au anunțat că nu va mai ploua, însă cerul va fi în continuare acoperit de nori. Maxima din timpul zilei va atinge 4 grade. În timpul nopții, temperatura din termometre va scădea până în jurul valorii de -1 grad, cerul va fi noros și sunt anunțate ploi.

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun și de Revelion. ANM a transmis cum va fi vremea de sărbători anul acesta

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Transfăgărășan, acoperit de zăpadă în luna noiembrie! Cum va fi vremea în perioada următoare

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Transfăgărășan, acoperit de zăpadă în luna noiembrie! Cum va fi vremea în perioada următoare

Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies