Vreme neobișnuit de caldă în Ajunul Crăciunului. Se vor atinge maxime de 14 grade. Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 decembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 decembrie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Meteorologii anunță o vreme neobișnuit de caldă pentru ziua de 24 decembrie. Iată prognoza meteo ANM pentru Ajunul Crăciunului 2022.

În Ajunul Crăciunului, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal, astfel că atât maximele, cât și minimele din timpul nopții vor fi pozitive. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de 24 decembrie 2022.

Prognoza meteo ANM Ajunul Crăciunului. Cum va fi vremea pe 24 decembrie 2022 la nivelul întregii țări?

Cei care sperau la un Crăciun cu multă zăpadă vor avea parte de o mare dezamăgire.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că valorile termice din Ajunul Crăciunului, dar și din ziua de Crăciun vor fi peste cele normale pentru finalul lunii decembrie. Cele mai mari temperaturi se vor înregistra în partea de vest a țării. Astfel, pe 24 decembrie 2022, în Ajunul Crăciunului, maximele vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, temperaturi mult mai mari decât normalul perioadei.

În noaptea de Ajun, minimele din termometre se vor păstra în general pozitive, acestea fiind cuprinse între 4 și 6 grade. 

Meteorologii anunță că în Ajunul Crăciunului, cerul va mai prezenta unele înnorări, iar local va ploua slab. La munte, la altitudini foarte mari, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, iar pe crestele montante va mai prezenta intensificări, spulberând zăpada. 

În zonele joase din sudul și sud-estul țării va mai fi ceață în timpul zilei, iar în timpul nopții, ceața va cuprinde și zonele din interiorul arcului carpatic. 

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun în București. Prognoza meteo în ziua de 25 decembrie 2022

Vremea în București sâmbătă, 24 decembrie 2022

În Capitală, în Ajunul Crăciunului cerul va mai prezenta unele înnorări, iar izolat va mai ploua. Dimineața și noaptea mai pot fi condiții de ceață, ceea ce înseamnă că vizibilitatea va fi redusă. Comparativ cu alte zone ale țării unde se vor atinge chiar și 14 grade, maximele vor fi ceva mai mici, acestea fiind cuprinse între 5 și 7 grade. Minima din timpul nopții de sâmbătă spre duminică va coborî până la 0 grade în București.

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Vremea în Brașov sâmbătă, 24 decembrie 2022

Ajunul Crăciunului aduce o vreme destul de mohorâtă la Brașov. În cursul zilei de sâmbătă, 24 decembrie 2022, maximele vor urca până la 7 grade și mai pot fi ploi de scurtă durată. Cerul va fi acoperit de nori, iar atmosfera va fi una închisă. În noaptea de sâmbătă spre duminică vor mai fi câteva averse, vântul va sufla slab și moderat, iar meteorologii anunță o minimă de 3 grade. 

Vremea în Constanța sâmbătă, 24 decembrie 2022

În Ajunul Crăciunului, la Constanța va fi vreme în general frumoasă, chiar dacă la primele ore ale dimineții vor mai fi condiții de ceață. Maxima din termometre va urca până la 7 grade, iar cerul va fi variabil. Noaptea, cerul va fi parțial noros, dar nu vor fi precipitații, iar minima se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun 2022 în România. Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies