Vreme instabilă și temperaturi în scădere. Prognoza meteo ANM vineri, 11 noiembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 noiembrie 2022

Sursa: unsplash

Veștile despre vreme venite din partea meteorologilor nu sunt dintre cele mai bune. Vineri se anunță ploi și vreme instabilă. Iată prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 noiembrie 2022.

Ziua de vineri aduce o răcire a vremii în toate regiunile țării, dar și o atmosferă închisă. Iată cum va fi vremea vineri, 11 noiembrie 2022, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM vineri, 11 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Vremea se schimbă radical vineri, astfel că meteorologii anunță vreme instabilă și ceva mai rece decât în zilele precedente.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că ziua de vineri va debuta cu o vreme închisă și instabilă în cea mai mare parte a țării. 

În timpul zilei, în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș vor fi șanse de precipitații, cerul fiind mai mult noros. Vremea va fi mohorâtă și în restul regiunilor, iar la primele ore ale dimineții vor mai fi condiții de ceață, în special în zonele joase de relief.

La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va mai prezenta unele intensificări.

Vremea se va răci față de zilele precedente, astfel că maximele vor fi cuprinse între 10 și 17 grade, în timp ce minimele se vor încadra între 2 și 7 grade. Această răcire a vremii este anunțată de meteorologi după ce, vreme de mai multe zile, temperaturile s-au situat peste limitele normale pentru data din calendar.

Valorile înregistrate în cursul zilei de vineri se vor apropia de normalul perioadei.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Vântul va sufla slab și moderat la nivelul întregii țări, iar cerul va fi mai mult noros întreaga zi.

Citește și: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

Vremea în București vineri, 11 noiembrie 2022

Vremea se va răci la București, astfel că dacă joi maximele au urcat până la 18-20 de grade, în cursul zilei de vineri, temperatura maximă nu va trece de 11 grade. Se anunță o zi de vineri cu vreme închisă, cerul fiind acoperit de nori întreaga zi. În plus, pot să apară și precipitații sub formă de ploaie, iar dimineața vor mai fi condiții de ceață. După lăsarea serii, meteorologii anunță ploi scurte și o minimă de 6 grade.

Horoscop chinezesc miercuri, 25 ianuarie 2023: Zodiile a căror încredere va fi trădată. Secrete ies la iveală la începutul Anului Iepurelui de Apă

Vremea în Brașov vineri, 11 noiembrie 2022

Ziua de vineri aduce un cer variabil la Brașov, însă nu va ploua în timpul zilei. Meteorologii anunță că se va face mai frig, astfel că se va înregistra o maximă de 10 grade la orele prânzului. În timpul nopții, minima va coborî până la 2 grade, vor fi nori joși și ceață. 

Vremea în Constanța vineri, 11 noiembrie 2022

Vremea va fi mohorâtă și la malul mării vineri, astfel că vor mai fi perioade cu ploaie, cerul fiind acoperit de nori întreaga zi. Maxima din termometre va urca până la 13 grade, iar vântul va sufla slab și moderat. Vremea nu va fi mai bună nici după lăsarea serii, astfel că ploile vor continua și în timpul nopții. Temperatura va mai scădea, astfel că se va înregistra o minimă de 10 grade. 

Citește și: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies