Vrei să porți tocuri, dar fără să simți disconfort? Descoperă ACUM 5 metode de a arăta elegant toată ziua

Author: Ana Filip

La petreceri, la birou sau la cumpărături, pantofii cu toc rămân în preferințele doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. Indiferent că este vorba de un eveniment special sau este o zi obișnuită, orice femeie se simte mult mai elegantă și sexy atunci când poartă tocuri. Totuși, de cele mai multe ori, femeile ajung acasă cu picioare umflate și cu dureri foarte mari care le creează disconfort. Probabil că și tu ai experimentat acest lucru de-a lungul timpului și te-ai întrebat ce poți face pentru a-ți îmbunătății experiență de mers pe tocuri.

Dacă vrei să afli care sunt trucurile care să te ajute să arăți elegant pe tot parcursul zile fără dureri, citește mai jos.

Iată 5 sfaturi utile care să te ajute să ai o experiență cât mai plăcuta pe tocuri 

Alege un toc mic spre mediu

Dacă este prima dată când porți tocuri sau nu obișnuiești să porți atât de des astfel de încălțăminte, este indicat să alegi pentru început o pereche de pantofi cu toc mic spre mediu.

Aceasta opțiune este extrem de versatilă și elegantă, mai ales pentru ținutele de birou sau cele casual. Alege o pereche de pantofi cu toc de sub 8 cm, precum este modelul kitten.

Optează pentru pantofii cu vârf rotund

Spre deosebire de pantofii cu vârf ascuțit, pantofii cu vârf rotund sunt mult mai confortabili pentru degete. Dacă ai piciorul mai lat este posibil să simți o presiune mult mai mare pe degete dacă optezi pentru o pereche de pantofi cu vârf ascuțit, în timp ce vârful rotund permite degetelor să stea mai relaxate. 

Exersează mersul acasă

Dacă nu ai prea multă experiență cu tocurile, ar fi bine să exersezi mersul acasă sau în jurul locuinței tale. Cu cât vei avea mai multă experiență, cu atât îți va fi mai ușor să-ți găsești postura corectă și să îți găsești echilibrul. În plus, pantofii cu toc devin mai moi și mai confortabili dacă sunt purtați mai des. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alege pantofi cu toc gros

Pantofii cu toc gros îți oferă mai multă stabilitate și un confort sporit. Dacă vrei să porți tocuri la ținute casual sau de birou și vrei că seara când ajungi acasă să nu ai picioarele obosite, pantofii cu toc gros pot fi o opțiune excelentă atunci când petreci mult timp fără să stai pe scaun.

Încalță pantofi de calitate

Alege încălțăminte dintr-un material de calitate, moale și confortabil care să îți lasă piciorul să respire pe tot parcursul zilei. Pielea întoarsă, pielea lăcuită sau materialul textil se numără printre materialele de calitate care transforma orice pereche de pantofi cu toc într-o pereche de încălțăminte comodă. Alege dintr-o gamă variată de modele din magazinul de specialitate Reverse.ro. 

Majoritatea femeilor au renunțat să poarte tocuri fiindcă nu au găsit încă perechea potrivită care să le facă să se simtă elegante. Dacă îți dorești să porți tocuri este indicat să urmezi sfaturile de mai sus.