Volkan, la un pas să își omoare soția. Vezi online live episodul 53 al serialului „Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Amalia Georgescu

Volkan ajunge la capătul răbdării 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 53 al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, 3 februarie 2023. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Fanii serialului turcesc „Infidelul” vor avea parte de o surpriză

de proporții în episodul 53 al producției turcești. Cei care urmăresc fiecare episod al serialului vor avea ocazia de a vedea o altă latură a lui Volkan. 

Ce se va întâmpla în episodul 53 al serialului turcesc „Infidelul”?

Problemele dintre Volkan și Derin sunt din ce în ce mai mari, iar cei doi cu greu reușesc să mai facă față situației în care se află.

Volkan va simți că pierde controlul asupra soției sale, Derin fiind tot mai greu de stăpânit. Tânăra are o obsesie pentru Asya și nu poate trăi liniștită, având în vedere că tot timpul are impresia că cea pe care a considerat-o mereu rivala ei pune ceva la cale împotriva ei și a lui Volkan. 

„Femeia aia pune ceva la cale și tu nu mă crezi!”, îi va spune Derin lui

Volkan. 

Tânăra nu va putea accepta gândul că Volkan se poate întoarce la Asya, iar apropierea dintre cei doi nu face decât să îi adâncească și mai mult temerile.

Pe de altă parte, Asya are un plan foarte bine stabilit și vrea să îi facă să plătească pe cei care au contribuit la nefericirea ei și i-au distrus relația cu Aras.

Între timp, sătul de minciunile lui

Derin, Volkan va apela la un gest extrem. Bărbatul își va pierde cumpătul și va încerca să își omoare soția, scufundând-o în cadă. Dacă își va duce Volkan gestul până la capăt, dar și ce va face Derin pentru a-și salva viața poți vedea în episodul 53 al serialului turcesc „Infidelul”, difuzat la Kanal D vineri, 3 februarie 2023. 

Citește și: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, apariție de senzație alături de două colege superbe pe platourile de filmare ale noului lor proiect! Iată cum a fost surprins carismaticul actor, care pare mai fericit ca oricând!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și îi ține pe telespectatori în fața micilor ecrane în fiecare seară de vineri și sâmbătă, începând cu ora 20:00. Serialul este o poveste fascinantă despre infidelitate și despre modul în care acest lucru poate schimba radical viața unei familii aparent fericite.

Gelozia o cuprinde pe Derin și recurge la un gest necugetat. Să fie acesta sfârșitul lui Volkan?!  În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul” noi evenimente dramatice vor avea loc

Volkan, Derin și Asya sunt personajele principale ale acestui serial, cei trei formând un adevărat triunghi amoros. Volkan nu își dorește să renunțe la niciuna dintre cele două femei, lucru care nu face altceva decât să complice și mai tare situația.

„Infidelul” este serialul care poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.   

Citește și: Derin din serialul Infidelul, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen, în cea mai provocatoare ședință foto!

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”