Volkan va recurge la un gest extrem asupra soției sale, Derin! Aflați ce decizie radicală va lua bărbatul dar și ce plan va pune la cale Asya, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00! „E abia începutul!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2023, 00:24
serialul infidelul Foto(7)

Volkan e pe cale sa recurgă la un gest necugetat împotriva soției sale, Derin

Sursa: Captură KANAL D

Volkan îi pune gând rău soției sale și va recurge la un gest extrem! Aflați ce se va întâmpla cu Derin dar și ce strategii va pregăti Asya rivalei sale! „Femeia aia pune ceva la cale și tu nu mă crezi!”

Îndrăgitul serial Infidelul, difuzat vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare publicul cu noi momente captivante și răsturnări uluitoare de situație. Personajele principale, Asya și Volkan trec prin noi evenimente dramatice și se vor confruntă cu mari dificultăți, în încercarea disperată de a-și reface fiecare viață după divorț, însă destinul pare să le fie potrivnic amândurora.

Volkan va recurge la un gest extrem asupra soției sale, Derin

În noul episod din serialul Infidelul, de astăzi, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată atât în viața Asyei cât și în viața lui Volkan și a soției lui. Pe de o parte Asya va continuă să pună la cale noi strategii pentru a se răzbuna pe cei care i-au distrus relația cu Aras, iar pe de altă parte, Volkan va recurge la un gest extrem împotriva soției sale, Derin, pe care o consideră vinovată pentru nefericirea lui.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen, în cea mai provocatoare ședință foto!

După ce îl surprinde pe Volkan în ipostaze foarte apropiate de Asya, vulcanica Derin pleacă în grabă din casa rivalei sale, în speranța că soțul ei o va urmări. Tânăra îi mărturisește lui Volkan faptul că Asya a pus la care un plan diabolic de răzbunare împotriva ei și nu are de gând să se oprească prea curând și astfel vor

avea toți de suferit, dar mai ales căsnicia lor.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Pe de altă parte, Asya vrea să își ducă la capăt planurile pentru a reușit să îi pună la punct pe toți cei care i-au adus nefericire și i-au distrus relația cu Aras. Întrebată de prietenă ei, Derya cât mai continuă jocul pus la cale, Asya îi va răspunde că este abia începutul.

Serialul turcesc „Infidelul” ajunge la final! Când va putea fi urmărit ultimul episod

Între timp, Asya îi va spune lui Volkan că are de gând să stea departe de el dacă trebuie, pentru că familia Guclu să stea departe de ea și să nu îi mai facă viața un infern, fapt ce îl va mâhni teribil pe Volkan. Dornic să aibă cale liberă către Asya, bărbatul va recurge la un gest extrem împotriva soției lui, Derin. Aflați ce anume se va întâmpla, astăzi, 3 februarie, într-un nou episod tulburător din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Panică și groază pentru Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Locuința sa din Istanbul a fost cuprinsă de flăcări! Iată care a fost cauza incendiului și cum se simte în prezent celebra actriță!

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”